25 Mart Bitcoin analizi: BTC 7 bin doları aşabilecek mi?
25 Mart Bitcoin analizi: BTC 7 bin doları aşabilecek mi?

Bitcoin 26 Ekim fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 26 Ekim fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin saatlik görünümünde 100 saatlik hareketli ortalamasının altında seyretmeye devam ediyor.
  • Yeni bir düşüş dalgasının başında olan Bitcoin için 6.500 dolar seviyesi oldukça kritik bir nokta
  • Son düşüş ile birlikte azalan üçgen formasyonu yansıtan Bitcoin, bu desenin sonunda bir kopma yaşayabilir.

Bitcoin 26 ekim fiyat hareketleri

Bitcoin dün de dar bantta işlemlerine devam ederken BTC/USD fiyatının Bitfinex verilerine göre 6.550 -6525 dolar seviyesinde sıkıştığını gördük.

Yeni güne de düşük hacimli olarak yatay başlayan Bitcoin, saatlik görünümde 100 hareketli ortalamasının 200 HO altında kalması ile ana trendinin düşüş yönlü olduğunu gösteriyor. Ayrıca Bitcoin fiyatının dolar karşısında bu hareketli ortalama seviyelerinin altında seyretmesi, negatif görünümü teyit eden bir başka faktör olarak duruyor.

Diğer yandan düşüşte olan fiyat hareketlerinin oluşturduğu trend çizgisi ile ana destek noktası olarak gördüğümüz 6.500 dolar seviyesinden oluşan bir düşen üçgen formasyonuna daha rastlıyoruz.

Bitcoin fiyatı, bu formasyona nasıl tepki vereceği ise bugün için en önemli aksiyon olacaktır. Eğer BTC/USD fiyatı düşen üçgen formasyonunun üst bandını dik bir şekilde kırabilirse, fiyatın 6.600 doların üzerine çıkması için bir hamle yapabileceğini görebiliriz.

Aksi bir durumda 6.500 dolar olan ana destek seviyesi aşağı yönlü kırılırsa BTC kayıpları hız kazanabilir.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Düşük hacimli işlemler saatlik MACD’nin de nötr kalmasına neden olurken, daha hassas bir gösterge olan stokastik osilatörün, yatay giden hareketlere rağmen aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olduğunu görüyoruz. Bu durum BTC/USD paritesi için olumlu yönde bir etki yapabilir.

Diğer yandan 50 seviyesinin altında bulunan RSI ve negatif bölgede olan CCI, henüz yukarı yönlü güçlü bir trendin oluşmadığı izlenimini veriyor. Fiyat hareketlerinin güçlenmesi ve hacim artışının pozitif yönde olmasını RSI’nin 50 seviyesinin üzerinde olması ve CCI göstergesinin de 100 seviyesine yaklaşması ile teyit edebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin