Bitcoin 26 bin doları geçti: Aylar sonra rekor geldi…

Bitcoin 26 bin doları geçti: Aylar sonra rekor geldi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto varlığı Bitcoin, son 24 saat içinde %18’lik bir artışla pazartesi günkü kazancını temel alarak salı günü erken saatlerde toparlanmaya devam etti. Dünyanın en büyük kripto para birimi, ABD enflasyon verilerinin yayınlanmasının ardından 25.000 doları aştı.

Kripto para birimi son dokuz ayın en yüksek seviyesi olan 26.400 dolara ulaştı. Pazartesi günü, 100 milyon doları aşan Bitcoin Short’ları tasfiye edildi. 

Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu, eski Beyaz Saray yetkilisi Carole House’u yeni başkan ve blockchain analiz şirketi TRM Labs’den Ari Redboard’u Teknoloji Danışma Komitesi başkan yardımcısı olarak açıkladı. CFTC pazartesi günü komiteye üyelerinin bir listesini yayınladı.

14 Mart Salı günü Bitcoin fiyatı, SVB çöküşü sonrası son derece etkileyici rallisine devam ederek 2022 yılının önemli bir kısmından sonra ilk kez 26.400 $ seviyesinin üzerine çıktı.

Bitcoin, enflasyon verisini ezdi geçti

Bugünkü TÜFE duyurusu, Federal Rezerv’in faiz oranlarını düşürmeye başlayarak dönmesini kolaylaştırıyor. Faiz oranlarını yükselterek enflasyonla mücadeleye odaklanmaya devam ediyor. Ancak ABD bankasına yardım etmek için FED’in yaptıkları yine de bazı şeyleri çaresiz bıraktı.

Bitcoin fiyatı, TÜFE verilerinin ardından sadece birkaç dakika içinde %5 artarak 26.400 dolar seviyesinin yakınlarına ulaşıyor. BTC fiyatı son 24 saatte %18 arttı. Ethereum fiyatı, son 24 saatte %10 ve bir saatte %3 artışla 1.737 dolardan işlem görüyor. Bitcoin ve Ethereum fiyatları, büyük rallinin ardından kritik seviyelerin üzerine çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin