Bitcoin 26.000 doları aşarken uzmanlardan yepyeni tahminler geldi!
Bitcoin 26.000 doları aşarken uzmanlardan yepyeni tahminler geldi!

Bitcoin 26.000 doları aşarken uzmanlardan yepyeni tahminler geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TradingView’den alınan verilere göre, 26 Aralık Cumartesi günü TSİ 20.15 civarında, Bitcoin fiyatı 26.000 doları kırdı. Bu tarihsel hamlenin ardından sektörün önde gelen isimleri yeni tahminlerini paylaşmaya başladı.

Noel günü ve hafta sonu oldukça etkileyici bir performans kaydeden BTC, üç saat önce 25.000 doları aşmıştı. Kripto para sadece 185 dakika sonra 26.000 doları da kırmayı bildi.

26 Aralık’ta 26.000 doları kırmamız tesadüf mü?

Morgan Creek Digital Assets’in Kurucu Ortağı ve Ortağı
olan Anthony Pompliano, kripto para biriminin bu tarihsel noktayı aşmasıyla yeni bir tweet paylaştı. Pomp 26 Aralık’ta 26.000 doların kırılmasıyla ilgili aşağıdaki gönderiyi yazdı:

Tim Draper: “Birkaç seneye Bitcoin fiyatı 10 kat artacak.”

Bitcoin fiyatının yeni bir ATH belirlemesinden sadece yedi dakika önce, efsanevi Amerikan teknoloji yatırımcısı Tim Draper, önümüzdeki yılın sonunda veya 2023’ün başlarında Bitcoin fiyatının bugünkü fiyatının yaklaşık 10 katı olacağını tahmin etti. Draper, birkaç unicorn şirkette erken bir yatırımcı olarak tanınıyor. Kendisi Hotmail, Skype, Tesla, SpaceX ve Twitter’a seneler önce yatırım yapmıştı.

Meltem Demirors: “Deribit’in son hamlesi yükselişi destekleyici.”

Dijital varlık yatırım şirketi CoinShares’in Strateji Direktörü (CSO) Meltem Demirors, kripto türevleri borsası Deribit’in 120.000 dolarlık bir işlem fiyatı ile BTC opsiyon sözleşmelerini piyasaya sürmesinin son derece yükseliş yönlü bir hamle olduğunu düşünüyor.

Lark Davis: “100.000 dolara sanılandan erken ulaşacağız.”

Ve son olarak, kripto analisti Lark Davis, bugün erken saatlerde Bitcoin fiyatının gelecek yılın sonunda 100.000 dolara ulaşabileceğine inandığını söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin