Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir
Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir

Bitcoin 24 saatte 3500 dolar geriledi: BTC hakimiyeti yüzde 66’ya düşerken Altcoin’ler yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Varlık 3 günde ikinci kez 34.500 $’ın altına düşerken Bitcoin’in hakimiyeti %66’ya indi. Aynı zamanda, Polkadot 19 doların üzerinde başka bir ATH kaydetti.

Bitcoin’in kanlı hafta sonu, lider kripto para birimi 3 gün içinde ikinci kez 35.000 doların altına düştüğü için önemli fiyat düşüşleriyle devam etti. Buna karşılık, Cardano (ADA) için kayda değer kazançlar ve Polkadot için tüm zamanların en yüksek değeri, BTC’nin piyasa üzerindeki hakimiyetini yaklaşık %66’ya indirdi.

Bitcoin 24 saatte 3 bin dolardan fazla kaybetti

BTC’nin 30.000 $ ‘ın biraz üzerine düştüğü Pazartesi günkü çöküşünden sadece birkaç gün sonra, kripto para birimi kayıpların çoğunu telafi etmeyi başardı ve hatta yükselişini bir kez daha 40.000 $’da denedi.

Ancak, BTC bu imrenilen seviyenin üzerine çıkamadı ve kademeli olarak değer kaybetmeye başladı. BTC Cuma günü 34.500 $’a düştü, ancak boğalar hareketi durdurdu ve birkaç saat sonra yaklaşık 39.000 $’lık bir gün içi en yüksek seviyeye çıkardı.

Bununla birlikte, olumsuz gelişmeler geri döndü ve Bitcoin bir kez daha düştü. Bu satırları yazarken, Bitcoin fiyatı 34.500 doların altında işlem görüyor.

Teknik göstergeler, BTC’nin daha aşağılara düşmesi halinde yardımcı olabilecek bir sonraki destek seviyelerinin 34.000 $, 32.500 $ (orta vadeli yükselen trend çizgisi) ve 30.000 $ (Pazartesi gününün en düşük seviyesi) olduğunu gösteriyor.

Alternatif olarak, Bitcoin, potansiyel olarak 40.000 $ ‘a meydan okumadan önce 35.600 $, 36.600 $, 37.150 $ ve 38.000 $’lık direnç çizgilerinin üstesinden gelmeli.

BTCUSD. Source: TradingView

BTC hakimiyetini azaltan altcoinler

Çoğu alternatif kripto para biraz kırmızı renkte olsa da, aslında BTC’nin piyasa üzerindeki hakimiyetini azaltmayı ve BTC değerlerine karşı değer kazanmayı başardılar.

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti yüzde 66,2’ye düştü.

Bu seviye, Polkadot ve Cardano gibi varlıklardan elde edilen etkileyici kazançların ardından geldi. DOT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan son boğa koşusunda iki katına çıktı. Haftalık ölçekte, DOT %70’den fazla arttı ve varlık dördüncü sıraya yerleşerek XRP’yi geçti.

Öte yandan, ADA %15 artışla 0,36 dolara yükseldi.

Ethereum, Binance Coin ve Litecoin küçük kayıplar yaşadı. Ripple %3, Bitcoin Cash %3 ve Chainlink %8 değer kaybetti.

Son 24 saatin en önemli kazanç sağlayan koini ise Avalanche. AVAX, piyasa değeri 1 milyar doları geçtikten sonra %36 oranında sıçradı ve ilk 40 kripto para arasına girdi.

Enjin Coin (%19), NEAR Protocol (%18), Ren (%16), Kusama (%14) ve SushiSwap (%14) diğer artan koinler.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin