14 Mart Bitcoin analizi: BTC için dipten alım fırsatı mı?
14 Mart Bitcoin analizi: BTC için dipten alım fırsatı mı?

Bitcoin 24 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 24 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dün 6.500 dolar bandında dalgalı fiyat hareketleri gösterdi.
  • 100 saatlik hareketli ortalamasının altında kalan fiyat hareketleri, günü 6.550 dolar civarında kapattı.
  • Yeni gün ile beraber yükseliş hareketine başlayan BTC/USD paritesi, sabah saatlerinde yaptığı yaklaşık 50 dolarlık sıçrama ile fiyatını 6.600 doların üzerine çıkarmayı başardı.

Bitcoin 24 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin 6.650 dolardan başlattığı son düşüş dalgasını sabah saatlerinde 6.570 doları dik bir şekilde geçerek kırmışa benziyor. Sonrasında gelen yükselişlerin devamı ise BTC’nin dolar karşısında 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamalarını yukarı yönlü kırmasını sağladı.

Böylece Bitcoin, kendini 6.600 dolar bandına atmış oldu. Sabah başlayan hızlı yükseliş ise yazım esnasında bir düzeltme hareketine girdiğini görüyoruz. Buna göre mevcut düzeltmenin 6.580 dolar (100 HO) civarına kadar olması normal karşılanabilirken, bu seviyenin altına bir sarkma olması durumunda yeni bir düşüş trendi beklenebilir.

Öte yandan bu düzeltme hareketi sınırlı kalır Bitcoin 6.600 dolar psikolojik destek noktasına tutunmayı başarırsa yükseliş hareketinin devamını seyredebiliriz. Bu durumda gün içerisinde ilk hedef 6.650 dolar seviyesi olarak kabul edilebilir.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Sabah başlayan alış işlemleri yerini şu an için düzeltmeye bıraksa da saatlik MACD göstergesi güçlü bir alış sinyaline dönmüş durumda. Stokastik göstergenin de sabah saatlerinde aşırı alım bölgesindeki yatay hareketlerini görüyoruz. Aşırı alım seviyesinin altına sarkma durumu için stokastik göstergenin dikkatle takip edilmesinde fayda var. Diğer yandan trendin gücünü ölçer RSI 63 seviyesi ve CCI 177 seviyesi ile hareketin güçlü başladığını işaret ediyor.

BTC/USD 4 saatlik fiyat grafiğinde de önemli göstergelerin yükseliş yönlü sinyalleri daha net görülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin