Bitcoin 25 Ekim
Bitcoin 25 Ekim fiyat görünümü

Bitcoin 22 Eylül fiyat görünümü: BTC yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 22 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin önemli ortalama seviyelerinin üzerine çıkmayı başardıktan sonra yükselişini hızlandırarak devam ediyor.
  • Yükselişin küçük düzeltme hareketleri ile devam etmesi Bitcoin’in hızlı bir ivme yakaladığını gösteriyor.
  • Dün en yüksek 6.840 dolar seviyesini gören Bitcoin, güne hafif bir düzeltme hareketi ile başlayarak 6.730 dolar seviyesine geri döndü.

Bitcoin dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2,91 oranında değer kazandı. Türk kripto borsalarındaki durumuna baktığımızda; Bitcoin Paribu Bitcoin borsasında 41.580 TL, BtcTurk kripto borsasında 41.385 TL ve Sistemkoin kripto para borsasında ise sabah saatlerinde 41.639 TL’den el değiştiriyor.

Bitcoin 22 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin olumlu fiyat hareketlerini dünde sürdürerek hem kendi değerini hem de piyasa değerini artırmaya devam ediyor. Fakat 225 Milyar dolara ulaşan piyasa değerinde Bitcoin baskınlığı yüzde 55 seviyelerinden yüzde 51’e gerilemesi durumu ise yatırımcıların yeni giren fonları altcoinlerde değerlendirdiğini gösteriyor.

Dünkü yükselişin ardından güne hafif bir düzeltme hareketi ile başlayan Bitcoin hafta sonu olmasından dolayı hafta içi gösterdiği yüksek hacimli fiyat hareketlerini gösteremeyebilir. Ayrıca şu an içinde bulunulan mevcut düzeltme hareketinin olağan şartlarda 6.550 dolara kadar olması olağan karşılanabilir.

Olası bir 6.500 dolar ve altına sarkmalar ise toparlanma sürecinde olan Bitcoin için tehlikeli bölge olarak nitelendirilebilir.

Diğer yandan düzenli olarak takip ettiğimiz saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyeleri ise henüz ana trendin yükseliş yönlü olmadığını gösteriyor.  Öyle ki aralarındaki boşluk azalma eğiliminde de olsa 100 HO’nun hala saatlik 200 HO altında olduğunu görüyoruz.

Ancak Hafta sonu hareketlerinde Bitcoin’in 7.000 dolar seviyesine erişmesi, önümüzdeki hafta kazanımların artmasını sağlayabilir.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Yeni gün başlangıcı ile gelen düzeltme saatlik MACD’de kısa vadede sat sinyali oluşmasına neden olurken stokastik osilatöründe aşırı satım bölgesine inmiş olduğunu görüyoruz. Bunun yanında RSI ve CCI’ın yönünü güney çevirmesi satış baskısını destekler nitelikte. Bitcoin fiyatında gerileme hareketinin bittiğini teyit etmek için ise stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinden çıkması ve RSI ile CCI’ın yeniden yukarı yöne dönmesi beklenebilir.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin