Bitcoin 25 Ekim
Bitcoin 25 Ekim fiyat görünümü

Bitcoin 21 Eylül fiyat görünümü: BTC 6.500 direncini kırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 21 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dün yatay hareket ederken gün sonunda alıcıların devreye girmesi ile 6.600 dolar kapısına dayandı.
  • Bu ani yükseliş sonrası dalgalı fiyat hareketlerine giren BTC, 6.500 doların üzerinde kaldı.
  • Olumlu görünümünü sürdüren BTC/USD paritesi gün içerisinde yükselişlerini devam ettirebilir.

Bitcoin son 24 saatte ise dolar karşısında yüzde 2,12 oranında bir yükseliş gösteriyor. Türk kripto borsalarına baktığımızda Paribu Bitcoin borsasında Bitcoin 40,699 TL, BtcTurk platformunda 40,473 TL ve Sistemkoin Kripto para borsasında ise 40,701 TL’den el değiştiriyor.

Bitcoin 21 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin, dünden beri kripto para piyasasına giren 10 Milyar doların etkisi ile fiyatını yükseltmeye devam ediyor. BTC’nin genel görünümüne baktığımızda ise olumlu fiyat hareketleri dikkat çekiyor.

Dünden önceki gün yaklaşık iki saatte aşırı bir dalgalanma ile fiyatını 6.500 dolara kadar çıktıktan sonra bu seviyeden geri dönüş yapması, yükselişin başlayacağının en belirgin göstergesi gibi duruyordu.

Dün ise yaşanan yatay fiyat hareketleri sonucu düşmeyen BTC/USD paritesi, potansiyel yükselişi için ikinci sinyalini de vermiş oldu. Nihayetinde gün sonunda bir sıçrama yapan Bitcoin fiyatını 6.500 doların üzerine taşıdı.

Ayrıca bu son sıçrama hareketi fiyatı saatlik 100 ve 200 HO’ların üzerine çıkarması diğer olumlu bir gelişme olarak görülebilir. Bunun yanında 100 HO’nun 200 HO üzerine çıkması ise ana trendin yükseliş yönüne döndüğünü teyit için kritik bir hamle olacaktır.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

BTC/USD saatlik grafiğinde MACD 0 seviyesinin üzerinde ve sinyali de artış yönlü olarak gözüküyor. Stokastik osilatör ise şu an aşırı alım bölgesinin hemen altında olup, bir miktar daha yükseliş olabileceğine dair görüntü veriyor. Bunu 65 seviyesinde olan RSI ve 100 seviyesi sınırında bulunan CCI’da destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin