featured

Bitcoin 2023 yılında ne kadar olacak? İşte kripto içinden gelen yorumlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), belirsiz makrolar, bankacılık krizi ve yüksek enflasyonist bir ortam arasında yükselişe geçti. Bitcoin 2023’te şimdiye kadar sağlam bir performans sergiledi. Bitcoin 2023’ün başından bu yana şimdiden %70 artışla işlem görüyor. 

Bazı piyasa oyuncuları yıl sonuna kadar %270’lik bir ralli daha bekliyor. CNBC kısa süre önce, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 $’a ve hatta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma potansiyeline sahip olduğuna inanan bazı kripto endüstrisi çalışanları ile konuştu. 

ABD merkezli kripto para borsası Gemini’nin baş strateji sorumlusu Marshall Beard, Bitcoin fiyatı için 100.000 dolarlık bir olasılığın göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Bitcoin 2023 yılında ne kadar yükselebilir?

2021 yılında tüm zamanların zirvesini yapan bir Bitcoin olmuştu. Ancak BTC 69.000 dolar ile zirve yaparak geri dönmüştü. Bitcoin 2023 yılında yeniden 3 rakamlı seviyelerine gelebilir. Bu da tarihin en büyük zirvesi olarak gösterilen 100 bin dolar olabilir. Bu konu hakkında Gemini’den Beard görüşlerini paylaştı:

“100.000 dolarlık fiyat rakamının ilginç bir rakam. Bitcoin’in muhtemelen bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracağını düşünüyorum.”

Gemini yöneticisi, BTC fiyatının önceki rekor seviyesi olan 69.000$’a ulaşması halinde, 100.000$’a “yükselmesinin çok daha fazla sürmeyeceğine” inanıyor. Bu, Bitcoin’in işlem gördüğü mevcut fiyattan şaşırtıcı bir şekilde %270’lik bir ralli anlamına gelir.

Stablecoin ihraççısı Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino da CNBC’ye Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 $’ı “yeniden test edebileceğini” söyledi.

2023’ün başında, birçok kişi Bitcoin’e maruz kalma konusunda ihtiyatlı davranmıştı. Ancak Bitcoin oldukça güçlü gösterisiyle sektör oyuncularını şaşırttı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin