YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”
YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”

Bitcoin, 2019’da en iyi performans gösteren varlık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018, kripto para birimi piyasaları için korkunç bir yıl oldu; Bitcoin, 2017’nin sonlarındaki yaklaşık 20.000 dolarlık seviyeden 3.000 doların altına düştü ve 2018’in en yüksek seviyelerinden %90 veya daha fazla zarar veren birçok diğer kripto para birimide düşüş gösterdi.

Bitcoin (BTC) diğer tüm büyük yatırımlardan daha üstün 

Buna rağmen, 2019 kripto pazarları için harika bir yıl olarak şekilleniyor  ve eğer yukarı doğru ivmelerini koruyabilirlerse, uzmanlara göre yıl ilerledikçe daha önce belirlenmiş tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yükselmeye devam edebilecekler. Yazma sırasında, Bitcoin 5.280 dolarlık fiyattan işlem görmekte.

Bitcoin yıla yaklaşık 3.746 dolardan başladı ve o zamandan bu yana mevcut fiyat seviyelerinden yaklaşık %43 oranında yükseldi ve 2019 yılında şimdiye kadarki en iyi performans gösteren yatırım varlığı oldu. Geçtiğimiz hafta, Charlie Bilello Twitter’da bir karşılaştırma yaptı, Bitcoin’in 2019’da petrolün arkasında en iyi performans gösteren ikinci varlık olduğunu belirtti. Ancak bu karşılaştırmanın yapıldığı günden sonraki yedi günde BTC tırmanmaya devam etti ve şu anda bu yıl en iyi performans gösteren ana yatırım konumunda.

Küçük kripto paralar bu yıl  Bitcoin’i önemli ölçüde geride bıraktı

Yazma sırasında, WTI Ham Petrol  daha önce tartışıldığı gibi bugüne kadar %37 artışla ticaret yaparken, BTC %43 oranında arttı. Ayrıca, S&P 500 şu anda %17’nin altında işlem görüyor ve Dow Jones Industrial Average %15’in altında işlem görüyor.  Bitcoin şu anda 2019 yılında en iyi performans gösteren ana varlık olmasına rağmen, diğer küçük kripto para birimleri bu yıl BTC’yi önemli ölçüde geride bıraktı.

Binance Coin (BNB), tüm zamanların en yüksek seviyelerini aştığından BTC’yi önemli ölçüde geride bırakan daha küçük kripto para biriminin bir örneğidir. Kripto pazarının son birkaç aydır aşırı derecede olumlu performansı, 2018 ayı piyasası tarafından daha önce dövülmüş olan yatırımcıların olumlu hissiyatını önemli ölçüde arttırdı.

Newsbtc.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin