“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı
“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı

“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stok/akış (S2F) modelini Bitcoin’e uygulamasıyla tanınan popüler kripto para stratejisti PlanB, son açıklamasıyla Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandırdı. Ünlü analist stok/akış modelinin 2017’deki boğa piyasasından bu yana görülmemiş bir sinyal verdiğini duyurdu.

Twitter’dan takipçilerine seslenen PlanB, sık sık S2F modeliyle ilgili güncellemeler paylaşıyor. Bu model dolaşımdaki emtia miktarını her yıl üretilen miktara bölüyor. Model geleneksel olarak altın ve gümüş gibi değerli metallerin içsel değerini analiz etmek için kullanılıyor.

S2F modelinde kırmızı çizgiler kendini başarıyla tekrar etti

PlanB’nin modeli, yeni Bitcoin arzı azaldıkça Bitcoin’in stok/akış oranının arttığını gösteriyor. Kripto analisti ayrıca Bitcoin değerinin, BTC’nin aylık kapanış fiyatını temsil eden noktaları kullanarak kripto para biriminin S2F oranını nasıl yakından takip ettiğini de gösteriyor.

Bir dizi mavi noktadan sonraki ilk kırmızı nokta, her bir halving’den sonraki ilk ayı gösteriyor. Bu yeni BTC’nin dolaşıma girme hızını azaltan bir olay.

Bitcoin için sırada yeni bir boğa döngüsü olabilir

Grafik, Bitcoin’in S2F oranının arttığını ve şimdi PlanB’in modelindeki kırmızı noktanın görünümü ile çakıştığını gösteriyor. Üç yıldır ilk kez bu noktaya gelindiğini belirten PlanB’ın grafiğine dayanarak, kırmızı bir nokta yeni bir boğa döngüsünün başladığını gösteriyor.

Ancak bazı analistler, tarihin mutlaka kendini tekrar edeceğine inanmıyorlar. Kripto tüccarı TA, Bitcoin’in hâlâ genişletilmiş bir ayı piyasasında olduğunu belirtti.

dailhodl

ABD’de gündem negatif faiz: Kripto para alanına etkisi nasıl olacak?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin