Bu veriler kripto piyasasını ateş topuna döndürdü!

Bitcoin 200 haftalık ortalama, oynaklığa rağmen pozitif

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasında yaşanan oynaklık sürüyor. Birçok varlık yine dip noktaları ararken, yatırımcılar tedirgin. Sert kırılmaların gelmesi korku seviyesinde de endişe oluşturduğunu gösteriyor. Bitcoin’in volatil hareketleri varlıkları tepetaklak yapıyor. Fakat bir gösterge hala iyi durumda. Bitcoin 200 haftalık ortalama iyiye işaret ediyor. 

Ayı Bitcoin (BTC) piyasası hareketine rağmen, hala tutunacak yükseliş göstergeleri var. Bitcoin stok akış (S2F) modelinin yaratıcısı Plan B, bunlardan birinin Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalaması (WMA) olduğunu savundu. 200 WMA, belirttiği gibi artıyor.

Kötü giden piyasada yatırımcılar azda olsa iyi şeyler duymak ister. Sadece varlıkları korumak değil aynı zamanda psikolojik olarak diri kalmak önemlidir. Bu yüzden olumlu gelişen haberlere yönelmek yatırımcıyı iyi hissettirir. Bitcoin 200 haftalık ortalama ise bakalım neler söylüyor?

Plan B, Bitcoin 200 haftalık ortalama için olumlu yorum yaptı

Plan B, Bitcoin 200 haftalık ortalama için olumlu yorum yaptı

Bloomberg’deki piyasa oyuncularının yanı sıra Plan B, Bitcoin piyasasında yükseliş görünümünü paylaşan bir avuç piyasa gözlemcisinden biri. Piyasanın önde gelen ismi olan Plan B Twitter kullanıcısı yeni bir tweet paylaştı.

Yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin 200 hatalık ortalama ile ilgili konuştu. Piyasa katılımcılarının oynaklığı görmezden gelmesi ve trende odaklanması gerektiğini söyledi. Grafiğine göre, 200 WMA istikrarlı bir şekilde artıyor ve şu anda 20.000 doların biraz altında bulunuyor. Tarihsel olarak, Bitcoin fiyatı 200 WMA’nın altında çok az zaman harcadı. 

Gösterge, Bitcoin’e uzun vadeli yatırım için yükseliş gösteriyor. Ayrıca, LookIntoBitcoin’in bir yorumuna göre, Bitcoin’in şu anda iyi bir satın alma fırsatı sunduğuna işaret ediyor.

Takma adlı analist, daha önce Bitcoin’in haftalık Göreceli Güç Endeksine (RSI) başka bir “inanılmaz yükseliş” göstergesi olarak işaret etmişti. Plan B ayrıca, Bitcoin başına 100.000 dolarlık bir fiyat öngören S2F modelini desteklemeye devam ettiğini düşünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin