Bitcoin 25 Ekim
Bitcoin 25 Ekim fiyat görünümü

Bitcoin 15 Ekim fiyat görünümü: BTC’den muazzam sıçrama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 15 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin oldukça durağan hareketler sergilerken TSİ 08.00 sularında 6.385 dolardan başlayarak 7.250 dolara kadar fırladı.
  • Bu muazzam sıçrama 2 saat bile dolmadan yüzde 14’e yakın bir yükseliş getirdi.
  • Aynı saatlerde piyasaya 1,5 saat içerisinde 14 milyar dolarlık fon girişi olduğunu görüyoruz.

Bitcoin bu son sıçrama hareketi sonrası, son 24 saatte dolar karşısında yüzde 6’ya yakın değer kazandı. Ayrıca yazımız yayına hazırlanırken volatile oldukça yüksek olduğu, fiyatların ise çok çabuk değiştiğini görüyoruz.

Bitcoin 15 Ekim fiyat hareketleri

Hafta sonu hareketlerinin oldukça durağan geçtiği Bitcoin piyasasında en yüksek 6.400 dolar görüldü. En düşük görülen fiyat ise 6.290 dolar olarak gerçekleşti.

Fakat TSİ 08.00 sularında piyasaya hızlı giriş yapan fonlar ile Bitcoin aniden yükselmeye başladı. İlk saat diliminde 6.745 dolara kadar yükselen Bitcoin sonrasındaki saat diliminde yükselişine devam ederek 7.250 dolar seviyesini gördü. Ve ardından hızlı bir şekilde 7.000 doların altına gelen BTC/USD paritesinin oldukça dalgalı hareketler sergilediğini görüyoruz.

Bitcoin piyasasında yazım esnasında muazzam bir trafik varken, alıcıların ve satıcıların müthiş mücadelesini izliyoruz. Bu yüksek volatilite henüz BTC paritesinin nereye gideceğine dair bir sinyal vermezken, öğle saatlerine kadar bu dalgalı işlemlerin sürmesi beklenebilir.

Bu yükseliş hareketinin devamının gelip gelmeyeceği ise bireysel yatırımcıların bu duruma nasıl tepki göstereceği ile belli olacaktır.

Ayrıca bu hızlı fon girişinin kaynağı ile ilgili haberleri de gün içerisinde sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Not: yazımız bittiğinde Bitcoin, 7.700 doları görmüştü…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin