featured

Ünlü analistten karamsar yorum: Bitcoin 12,000 dolara düşebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki analistlerden bir tanesi olan Peter Brandt, piyasa lideri olan Bitcoin hakkında karamsar bir yorum paylaştı.

Yakın tarihli bir Twitter iletisinde analist Peter Brandt, Bitcoin’in 2011’den bu yana %80’e varan dördüncü düzeltmesini kaydetme yolunda olabileceğini söyledi.

Bitcoin

Brandt değerlendirmesini, Cheds takma adlı bir kripto para birimi analisti tarafından yayınlanan ve piyasa lideri olan BTC fiyatının 12,000 dolara düşebileceğini tahmin ettiği bir tweet’e yanıt olarak paylaştı.

Eğer durum gerçekten bu şekildeyse, bu düzeltme hareketi piyasa liderine ve yatırımcılarına ciddi zarar verebilir.

BTC yüksek seviyelerde tutunamıyor

Haftaya güçlü bir seviyeden başladıktan sonra Bitcoin, kazanımlarının çoğunu kaybetti. Önde gelen kripto para birimi, yükseliş momentumunun sona ermesinden sonra, art arda onuncu haftasını kırmızıda kapatma yolunda ilerliyor.

Geçen ay Guggenheim Baş Yatırım Sorumlusu Scott Minerd, BTC fiyatının 8,000 dolara kadar düşebileceğini tahmin etmişti.

Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarını yükseltmesini Bitcoin için ana rüzgar olarak görüyor.

En büyük kripto para birimi, yedi ay önce 69,044 dolarlık değeri ile tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmıştı. Şu anda ise bu rekor seviyesinden yaklaşık %56,92 oranında daha düşük bir değerle işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin