BTC’deki borsa dengesi neye işaret ediyor: 3 yıllık düşük seviyenin detayları…

Bitcoin 100K söylentisi için yeni bir görüş daha ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Bitcoin tahmininde bulunan kervana katıldı. Şu sıralar Bitcoin 100K söylentisi yeniden gündeme geliyor. Söylentiler gitgide çoğalıyor. 

Wozniak, BTC sonunda 100.000 dolara ulaşabileceğine inananlar arasına katıldı. Apple’ın kurucu ortağı, Steve-O’nun Wilde Ride podcast’ine katıldı. Buradaki konuşmada sırasında, Bitcoin’den ve son birkaç yılda ne kadar başarılı olduğundan ve sonunda 100.000 dolara nasıl ulaşabileceğinden bahsetti.

Steve Wozniak, Bitcoin 100K hedefine katılıyor

Podcast sırasında Bitcoin hakkında epey bir söyleşi gerçekleşti. Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasının mümkün olabileceğinden bahsetti. Şu anda Bitcoin ve dijital para birimlerine olan ilginin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Ayrıca yıllar önce Coinbase kullanarak Bitcoin’e yatırım yaptığını ve bu paraların şu anda orada tuttuğunu belirtti.

Ek olarak, niyetinin Bitcoin fiyatıyla spekülasyon yapmak değil, onunla deney yapmak ve nasıl çalıştığını anlamak olduğunu söyledi. Bununla birlikte, Bitcoin’in son yıllarda yaşadığı fiyat artışı sayesinde, yatırımından muazzam bir getiri elde ettiğini belirtti. Son olarak Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Bitcoin 100K için şu değerlendirmeyi yaptı:

“Hayatımın amacı, oynayacak, deneyecek ama para kazanmamak için yeterince şeye sahip olmak. İki kez yükseldi ve bana para kazandırdı. Son zamanlarda Bitcoin’in 100.000 dolara gideceğini düşünüyorum.”

Steve Wozniak’ın Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında ilk kez konuşmadığını da göz önünde bulundurmakta fayda var. Geçmişte, WOZX adlı bir kripto projesinde çalıştı. Ancak bu proje kripto para piyasasının veya yatırımcıların ilgisini çekemedi.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin