Bridgewater yöneticisinden gündeme bomba gibi düşen Bitcoin açıklaması
Bridgewater yöneticisinden gündeme bomba gibi düşen Bitcoin açıklaması

Bitcoin 1000 doları sildi – Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısaca 14.000 $’a meydan okumak, BTC / USD için büyük bir dalgalanma yarattı. Bitcoin 1000 dolarlık bir dump hareketi yaşadı. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 13.059 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin (BTC), 2019 direnç seviyelerinin yeniden test edilmesinin reddedilmesinin ardından bugün 12.890 dolara kadar geriledi.

Bitcoin

TradingView’den gelen veriler, BTC / USD’nin 13.850 $ ‘a ulaşmasının ardından Çarşamba günü volatilitenin yükseldiğini gösteriyor.

14.000 $ ‘a ulaşamamanın ardından, belirsiz koşullar hakim oldu ve kısa bir düşüşle fiyat 12.890 dolara kadar geriledi.

Sonraki bir toparlanma, piyasayı karakterize etmeye devam eden ani yukarı ve aşağı hareketlerle birlikte 13.100 $’ın odak noktası haline geldiğini gördü.

Düşüşü ne tetikledi?

Çarşamba günü, Coinbase’e bilinmeyen bir cüzdandan yapılan alışılmadık derecede büyük bir işlem söz konusu oldu. Bu hareket yaklaşık 14,6 milyon dolar değerindeki 1.072 BTC’lik bir satışın olası bir işareti. Sonrasında daha büyük işlemler de meydana geldi

Salı günü 1 milyar dolarlık bir işlem Coinbase’e bağlı görünüyordu. Ancak analistler için, kısa vadeli fiyat hareketi ile uzun vadeli etkileri arasında net bir ayrım ortaya çıkıyordu. Bazıları için, Bitcoin bir varlık olarak olgunluğunu çoktan kanıtlamıştı ve daha fazla kazanım önümüzdeki aylarda neredeyse garanti edilmişti

Bitcoin’de beklentiler yüksek

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Bitcoin’in üç ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’a meydan okuyacağını kamuoyuna açıkladı.

Michaël van de Poppe bu arada 14.000 $’ı aşmanın  ve onu bir destek haline getirmenin önemini vurguladı. Buna karşılık, 13.000 $ şimdi büyük bir destek bölgesi haline gelmiş durumda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin