bitcoin 5 ekim
Bitcoin 5 Ekim fiyat görünümü: BTC pozitif bölgede

Bitcoin 1 Ekim fiyat görünümü: BTC için kritik seviye 6.650 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 1 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin hafta sonuna yaklaşık yüzde 3 düşüş ile 6.480 dolar dip seviyesi ile başladıktan sonra kademeli artışlar kaydetti.
  • Hafta sonu tepe seviyesi ise 6.660 dolarda gerçekleşti. Ve kripto para bu seviyede sağlam bir direnç ile karşılaştı.
  • Hafta sonu yaşanan yükseliş trendi saatlik 100 HO’nun 200 HO’yu yukarı yönlü kesmesine neden oldu.

Bitcoin son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 0,54 oranında hafif bir yükseliş göstererek sabah saatlerinde 6.615 dolar civarında el değiştiriyor.

Türk kripto borsalarına baktığımızda 1 BTC Paribu borsasında 39.690 TL, BtcTurk kripto para platformunda 39.936 TL ve Sistemkoin kripto para borsasında ise 39,989 TL’den el değiştiriyor.

Bitcoin 1 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin hafta sonunu yükseliş trendinde tamamladıktan sonra yeni gün ile birlikte bir düzeltme hareketine girdiğini görüyoruz. Fiyat hareketlerine daha detaylı baktığımızda ise şu an görülen düşüşün dalgalı şekilde yükselen trendin olağan bir hareketi olarak kabul edilebilir.

Ancak düşüşün, 6.600 dolarda konumlanan saatlik 100 hareketli ortalama altındaki kapanışları ve yükselen trendi kırması durumunda derinleşmesi beklenebilir.

Ayrıca hafta sonu 200 HO’yu yukarı yönlü kıran 100 hareketli ortalama yükselişin devam etme olasılığını yükseltiyor. Buna göre yukarı yönlü sağlam bir direnç oluşturan 6.650 dolar seviyesi gün içerisinde kırılırsa, Bitcoin’de kazanımların artabileceğinden bahsedebiliriz.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD, pozitif bölgeye daha yakın olarak şu an nötr bir konumda bulunuyor. Stokastik gösterge ise yukarı yönlü hareketini sürdürerek aşırı alım bölgesine doğru bir miktar artışın daha olabileceğini gösteriyor. RSI 50 seviyesinin üzerindeki pozitif konumunu korurken, CCI yukarı yönlü hareketi ile dikkat çekiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin