featured

Bitbull CEO’su, Bitcoin’in dokuz ay sonra nereye gideceğini tahmin etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her ne olursa olsun Bitcoin ile ilgili tahminler bir türlü bitmiyor. 100 bin dolar söylentisi o kadar fazlalaştı ki artık tüm dünyada bir beklenti oluştu. Son olarak Pitbull CEO’su noktayı koydu.

Savaş zamanlarında bile, dünyanın en çok aranan dijital varlığı Bitcoin olabiliyor. Her zaman çevreleyen entrika ve muamma hala manşetlerde bulunuyor. Dünyadan ayrı bir popülerliği olması varlığı daha da cazip hale getiriyor. Rusya’nın uzun süredir devam eden Ukrayna işgali, tüm kripto para piyasasını defalarca teste tabi tuttu.

Bir kripto para birimi ve blok zinciri hedge fon yönetim firmasının CEO’suna göre, Kasım ayından bu yana Bitcoin fiyatındaki düşüşe rağmen, dijital varlık hala övülen 100.000 $’a ulaşma yolunda ilerliyor.

Bitcoin için 100K hala masada

Joe DiPasquale, Bitcoin’in Rusya-Ukrayna savaşındaki rolü hakkındaki görüşlerini ve önümüzdeki aylarda kripto para piyasaları için yükseliş tahminini paylaştı.

Bitbull CEO’suna göre, yılın başından bu yana kripto piyasalarına hakim olan kasvetli havaya rağmen, olumlu görüş paylaştı. Bitcoin önümüzdeki 24 ay içinde hala 100.000 dolara ulaşma yolunda olduğunu düşünüyor. Hatta CEO biraz daha ileri giderek bu beklentiyi 9 ay olarak yorumluyor.

DiPasquale, 2023 yılının “adil bir bahis” olduğunu ve insanların bu yıl “rahatlamak ve biraz stres atmak” için biraz zamana ihtiyacı olabileceğini belirtti.

Joe Biden, kararnameyi imzaladı, Bitcoin kendine geldi

Perşembe günü, ABD Başkanı Joe Biden’in kripto para birimi yürütme emriyle ilgili beklentiler farklılaştı. Güçlü bir Wall Street dalgalanması, yaklaşık %10 ila 42.000 dolar arasında değer kazanan Bitcoin gösterdi.

DiPasquale, Bitcoin için olumlu öngörü çok fazla ağırlık taşıyor gibi. Özellikle de şimdi ABD hükümeti kriptoya ve finansal statükoyu yeniden şekillendirme potansiyeline güçlü bir ilgi duyduğunu belirtiyor.

Kripto para araştırma platformu Messari’nin kurucusu ve CEO’su Ryan Selkis,

“Önümüzdeki aylarda büyük düzenleyicilerin ne önereceğini bekleyip görmemiz gerekecek. Ancak bu olumlu bir hareket ve ilk okumada kırmızı ışık yok”

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin