Birkaç altcoin kripto pazarına uyum sağlamakta zorlanıyor!
Birkaç altcoin kripto pazarına uyum sağlamakta zorlanıyor!

Birkaç altcoin kripto pazarına uyum sağlamakta zorlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu kripto para birimi, yılın başından bu yana Bitcoin ile birlikte yükseldi. Ocak 2023’teki ilk dalgalanma evrenseldi ve neredeyse tüm altcoinler kazanç kaydetti. Şubat ayının ilk haftasında konsolide olduktan sonra, birkaç altcoin piyasanın ivmesine katılamadı.

Analistlere göre, sapma ve fiyat reddi, bazı altcoinlerin momentumunu sürdürememesine neden olan faktörler arasında yer alıyor. Bildirildiği üzere Frax Share (FXS), yeniden keşfedilen bu pazar gücünde en çok kaybedenler arasında yer alıyor. FXS, 9 Şubat’ta 14,69 dolara ulaştı ancak daha yükseğe çıkamadı.

Aşağı doğru bir fiyat hareketi, tokeni 11,40 dolarlık direncin altına itti. Bu, ilk kırılmayı bir sapma olarak nitelendiriyor ve FXS fiyatını 8 dolar bölgesine doğru zorlamakla tehdit ediyor. Analistler, tokenin 11,40 doların üzerine çıkması durumunda 15 dolara doğru bir hareketin mümkün olduğunu söylüyor.

Analistler ayrıca NEO‘yu bu dönemde mücadele eden birkaç kripto para biriminden biri olarak tanımladılar. NEO’nun Haziran 2022’de oluşturduğu alçalan bir direnç çizgisi hayati öneme sahip.

Analistler, direncin üzerine çıkmamanın NEO’nun 7,60 dolara düşmesiyle sonuçlanacağına inanıyor. Ancak, çizginin üzerinde bir kırılma, NEO’nun 12,20 dolar fiyat bölgesine ulaşmasını sağlayabilir.

Analistler ayrıca, 2023’ün ilk günlerinde kripto pazarıyla birlikte toparlanan ve bu süreçte 1,26 dolara ulaşan OSMOSIS (OSMO) tokene dikkat çekti. OSMO, konsolidasyon sırasında kripto pazarının geri kalanıyla birlikte düştü. Ancak analistler, OSMO için benzersiz bir gelişmenin alçalan bir direnç çizgisi şeklinde olduğuna dikkat çekti.

Tahminlere göre direnç çizgisinin oluşturduğu simetrik üçgen, OSMO fiyatlarının nasıl gelişeceği konusunda önemli rol oynayacak. Yukarı yönlü bir kırılma, fiyatı 1,10 dolara itebilecek bir fiyat rallisi anlamına gelecek. Aksi takdirde, tabandan çıkması durumunda fiyat 0,80 dolara kadar düşecek.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin