Biri yükseliş biri düşüş sinyali veren iki yıldız kripto para birimi
Biri yükseliş biri düşüş sinyali veren iki yıldız kripto para birimi

Biri yükseliş biri düşüş sinyali veren iki yıldız kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti, 2022’ye zorlu başlangıç yapan Solana’nın (SOL) gücünü analiz ederken Bitcoin’in (BTC) yukarı yönlü kırılmasını bekliyor.

Yeni bir strateji oturumunda, finansal eğitime ev sahipliği yapan YouTube kanalı InvestAnswers, 411.000 abonesine son zamanlardaki ters baş-omuz modelini vurgulayan bir Bitcoin grafiği gösterdi.

“Bitcoin yükselişe geçebilir”

Analiste göre, model yaklaşmakta olan büyük bir piyasa tersine dönüşünü gösteriyor.

“Klasik teknik analiz sevenler için, sadece klasik bir ters baş-omuz var. Ters çevirirseniz, bu bir baş-omuzdur.

Tipik olarak ters çevrilir ve tepe, düşüş trendlerindeki geri dönüşleri tahmin etmek için kullanılır. Bu bir yükseliş işaretidir.”

Model, Bitcoin veya başka bir varlığın fiyat hareketi bu özelliklere sahip olduğunda belirlenir.

Analist, teknik analizin zorunlu olarak zor bir bilim olmamasına rağmen, BTC’nin gelecekteki fiyat hareketi konusunda iyimser olduğunu söylüyor.

“Tipik olarak fiyat ikinci dipten sonra tekrar düşebilir ve ardından sıçrayabilir. Bir sıçrama aşamasındayız ve nereye gideceğimizi göreceğiz.

Bu, başka bir yükseliş TA işaretidir. Çok yükseliş yönlü…”

Bitcoin, şu anda 44.063 dolardan işlem görüyor. Art arda 12 gün boyunca 40.000 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı.

Solana’da düşüş bekleniyor

Ethereum (ETH) rakibi Solana’ya geçen InvestAnswers sunucusu, SOL’un göreceli güç endeksini (RSI) inceliyor. Metrik, bir kripto varlığının mum salınımını 14 dönem boyunca analiz ediyor ve mevcut grafikte SOL’yi haftalar bazında inceliyor.

“Solana’nın haftalık grafiğine bakarsak, RSI en düşük noktasında. Tarihte sadece haftada iki kez elde edildi, bu da bize Solana’nın bu 100 dolar seviyesinde bile çok fazla satıldığını gösteriyor.

Bunu da dikkatle izleyeceğiz. Eğilim biraz düştü ama çok yakında tersine dönebilir.”

Solana şu anda yüzde bir düşüşle 102,47 dolara düştü. 24 Ocak’ta %51,6 düşüşle 84.07$’a düşmeden önce 173.62$ değerindeydi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin