Kazandıran kripto paralar %920'den fazla kar bıraktı
Kazandıran kripto paralar %920'den fazla kar bıraktı

Bir yıl öncesine göre hala kazandıran kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı, Bitcoin veya altcoinler için harika geçti diyemeyiz. Bu sene hızlıca zengin olmaya çalışanlar için esaslı bir ders oldu. Zengin olmak bir yana elde avuçta olanda gitmiş gözüküyor. Bu durumda piyasalarda al sat yapan ve sabırsız olan yatırımcıları uzaklaştırıyor. Kazandıran kripto paralar ise uzun vadeli yatırım düşünen ve hold dediğimiz pozisyonda kalan yatırımcılara yâr oldu. Bu sebeple artık sahne uzun vadeli yatırımcılara kalıyor.

Kazandıran kripto paralar yüzde 920’den fazla kâr bıraktı

Aşağı yönlü değer baskısına rağmen, kripto para birimleri 365 gün öncesine kıyasla hala kâr bırakıyor. Bizde sizler için 1 yıl önce alıp satmadığınız zaman kâr yapabileceğiniz 6 kripto parayı derledik. Aşağıda hold pozisyonun bu piyasada bile kârlı olduğu görülecek. Bu durumda yatırımcıların hangi pozisyonda kalmaları gerektiğini tekrar düşündürüyor. Tıpkı tavşan ve kaplumbağa hikayesi gibi hızlı olan mı kazanacak yoksa emin adımlarla yürüyen mi? tercih sizin.

6- Bitcoin

Fiyat hareketleri söz konusu olduğunda, Bitcoin yatırımcıları çok kısa vadeli bir anıdan muzdarip. Bitcoin fiyatının son zamanlardaki en yüksek seviyesine kıyasla nasıl bir hız kaybettiğine dair çok fazla hatıra var. Biraz daha geriye baktığımızda, Bitcoin fiyatı 365 gün öncesine göre %40 daha fazla. Her ne kadar yeni bir zamana yayılan bu sene, daha düşük gözükse de, bu uçucu endüstride her şey mümkün.

5- Walton

WaltconChain projesinin yerel para birimi geçtiğimiz yıl yatırım yapmak için oldukça ilgi çekiciydi. Tüm zamanların en yüksek seviyesiyle karşılaştırıldığında, para birimi çok istikrarlı görünmüyor. 365 gün önceye baktığımız zaman, neredeyse %200 oranında arttı.

4- Dogecoin

Geçtiğimiz birkaç hafta, Dogecoin için tüm borsalarda büyük bir fiyat artışı tetiklendi. 365 gün öncesine kıyasla, popüler altcoin %210’un üzerin artış yaşadı Ayrıca tüm kripto para birimlerinin benzer şekilde düşüş baskısı yaşamadığını teyit etmekte. Aslında Dogecoin, haftalık, aylık, üç aylık ve yıllık piyasa değişikliklerine bakıldığında yeşil renkte ve bu da çok ilginç.

3- Bytom

Çoğu insanın pek bilgisi olmasa da Bytom piyasa değeri bakımından 30. sırada. Geçtiğimiz yıla göre %220’nin üzerinde bir artış yaşamış olmasına rağmen, bu eğilimin ne kadar uzun süre kalacağı merak konusu. Zaman Byton için gayet güzel işliyor gibi görünüyor, ama altcoinler piyasada acı çekmeye devam ediyor.

2- EOS

Son zamanlarda çok fazla para kazandıran kripto paralar içinde EOS’ta bulunuyor. Bu proje, ana filenin lansmanı sayesinde olgunlaşmış olsa bile, kripto ticaret camiasında hakkında bazı şüpheler var. Şimdiye kadar, EOS 365 gün içinde %430 üzerinde bir artış yaşadı. Çok olumlu bir trend, ancak şu anda en üst noktaya çıkmak için yeterli değil.

1- Stellar Lumens

Stellar Lumen varlığı geleneksel kripto para birimlerinden çok farklı. Ancak aynı zamanda birçok piyasa ivme kazanmakta. 365 gün öncesine kıyasla Stellar Lumens’in değeri %920’den fazla arttı. Bu rakam önümüzdeki haftalarda kuşkusuz değişecek, ama yine de mükemmel.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin