Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

Bir yatırımcı Ethereum fee ücreti için 39 bin dolar mı ödedi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırımcıları için en önemli konulardan biri de fee ücretlerini ödemektir. Geçmiş yıllarda para çekmek veya göndermek için fazla bir alternatif yoktu. Fakat günümüzde özellikle de borsalar arası aktarım için onlarca ağ üzerinde transfer gerçekleşebiliyor.

Daha öncesinde Ethereum fee ile beraber transferler yapılabiliyordu. Şimdi Tron ve Polygon ağları bu alanda ciddi bir iyileştirme ile pazarın hakimi oldular. Ancak yine de bazı işlemler için Ethereum fee ücretleri üzerinden gönderim zorunlu oluyor.

Bir yatırımcı ise varlık gönderim esnasında yüksek fee ücretine maruz kaldı. Bu olay zamanla birçok kez yaşanıyor. Ethereum fee ücretlerinde iyileşme bekleyen piyasa için henüz iyi haber gelmedi. Yaşanan son olayda da halen çözülemeyen sorunların olduğu görüldü.

Ethereum fee ücreti 39.000 dolar

Ethereum’un fee savaşları devam ediyor. Bir işlemin 39.000 dolardan ya da 24.225 ETH’den daha pahalıya mal olduğu iddia edildi. Bu mesaj bir kripto yatırımcısı tarafından paylaşıldı. Artık bir kronik sorun haline gelebilir. 

İşlem maliyetinin anlık görüntüsü, gaz ücreti olarak ödenen sahte meblağlara rağmen Ethereum’un “harika çalıştığını” alaycı bir şekilde alay eden kripto yatırımcısı ve analist Jason Williams tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Williams’ın bahsettiği işlemin ne olduğu açıklamadı. Ancak paylaşılan tweet’te, Ethereum fee ücretinin tam olarak yansımasını görüyoruz. Ethereum’un fee savaşlarıyla mücadele konusunda hala ne kadar ilerlemesi gerektiği bir kez daha görülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin