Binance komisyon indirimlerini %20'ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın! En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz. Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.
JPMorgan analistlerine göre Tether'de ani güven kaybı Bitcoin için risk oluşturuyor

Bir tabu daha yıkılıyor: JPMorgan’ın kripto parası işlemlere başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırım bankacılığı devi JPMorgan, kendi kripto para birimi JPM Coin ile ilk ticari işlemlere başlamak üzere.

Bu hafta kripto kullanımı başlıyor

CNBC’de Salı günü yayınlanan bir habere göre, JPMorgan küresel toptan ödemeler başkanı Takis Georgakopoulos, bu haftadan itibaren büyük bir teknoloji firmasının tokenı küresel ödemeler yapmak için kullanacağını söyledi.

Georgakopoulos, CNBC’ye verdiği demeçte, banka blockchain teknolojisinin ticari olarak uygulanabilir hale geldiğini anlayınca, aynı zamanda yaklaşık 100 çalışanı olan bir iş birimi kurduğunu söyledi.

Raporda yönetici, “Onyx’i başlatıyoruz çünkü bu teknolojilerin ticarileştirildiği bir döneme, araştırma ve geliştirmeden gerçek bir iş haline gelebilecek bir şeye geçtiğimize inanıyoruz” diyor

JPM blockchain lideri Christine Moy, Twitter’dan bu haberi doğruladı:

Georgakopoulos, JPMorgan’ın, verimsizliklerin ortadan kaldırılmasının bankacılık sektörüne yılda yüz milyonlarca dolar tasarruf sağlayabileceği toptan ödeme işine odaklandığını da sözlerine ekledi.

Geçen yaz denemeler başlamıştı

İlk olarak Şubat 2019’da ortaya çıkan JPM, geçen yaz JPM Coin denemelerine başladı.

Token, firmalar arasındaki ödemeler veya tahvil işlemleri gibi işlemleri hızlandırmak için tasarlandı.

CNBC ayrıca, JPM’nin blok zinciri tabanlı Bankalararası Bilgi Ağı’nın Liink olarak yeniden markalaştığını ve yakında ödemeleri gönderilmeden önce doğrulamanın bir yolu olarak kullanacağını bildirdi.

Onyx CEO’su Umar Farooq, bankanın aynı zamanda kağıt çeklerin dijital versiyonlarını göndermek ve bankalara bu ödemeleri sunmak ve işlemek için şu anda gereken maliyetlerin %75’ini kurtarmak için blockchain kullanmayı düşündüğünü söyledi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin