ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?
ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?

Bir sonraki zirvede Bitcoin yatırımcıları ne yapacak? Anketler çarpıcı bilgiler ortaya koydu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda yapılan bir anket, çoğu Bitcoin yatırımcısının, potansiyel olarak varlıklarını elden çıkarmadan önce altı basamaklı bir fiyat görmeyi bekleyeceğini ortaya koydu.

Bitcoin öncülüğünde çılgın bir yükseliş yaşandı

Kripto para piyasası, son birkaç aydır Bitcoin de dahil olmak üzere pek çok tokende tüm zamanların en yüksek seviyelerine sahne oldu. Bu nedenle birkaç kripto analisti Twitter anketleri başlattı.

2020/2021 boğa koşusuna öncülük eden Bitcoin, Ekim ayı başından bu yana 10.000 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 42.000 dolara ulaştı ve değerini dört katına çıkardı.

Sonrasında birkaç bin dolar gerilemesine rağmen BTC 2021’in başından beri hala yaklaşık %10 artışta. Bu da ellerindeki varlıklardan bazılarını elden çıkarmayı planlayan topluluk içinde tartışmaları gündeme getirdi.

Kripto analisti Josh Rager, Twitter’da şu soruyu sordu: “Bir sonraki zirvede ne kadar Bitcoin satmayı planlıyorsunuz?”

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1347542348067168259

Her üç Bitcoin yatırımcısından biri zirve bekliyor

İlginç bir şekilde, en çok oyu alan cevap (%34,4), yatırımcıların başka bir fiyat zirvesi durumunda BTC hisselerinin tamamını olmasa da çoğunu satmayı planladıklarını gösteriyor.

Çok yakın bir yüzde (%31,6) ise BTC pozisyonlarının %25’inden daha azını satacağını söylüyor.

Bazı yorumlar, birçok yatırımcının kripto paralarını bir sonraki zirvenin ötesinde bile tutmayı planladığını belirtiyor. Sonuç olarak, en ölümcül HODLer’lar bile bir noktada kâr almayı düşünüyor.

Popüler analist Filb Filb tarafından başlatılan bir başka anket, BTC yatırımcılarının satmak istediği fiyat hedeflerine ışık tuttu.

100 bin doları geçmeden BTC satmak istemiyorlar

Katılımcıların çoğunluğu, varlık fiyatı altı haneli bir bölgeye girdiğinde “bazı BTC’lerini satma konusunda düşünmeye” başlayacaklarını belirtti. %40’tan fazlası bunu 100.000 ila 300.000 ABD doları arasında değişen fiyatlarda yaparken, %26,3’ü satış yapmak için BTC’nin 300.000 ABD dolarının ötesine geçmesini bekleyecek.

Nugget News’ten Alex Saunders ise özellikle ekonomik belirsizliğin olduğu bu dönemlerde BTC’lerini satmak için bir fiyatı bekleme fikrine karşı çıktı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin