featured

Bir sonraki Shiba Inu bu iki kriptodan biri olabilir! Büyük potansiyel

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, tarihteki en şaşırtıcı kripto para kazançlarını sağladı ve büyük bir topluluk oluşturdu.

Ancak memecoin’in yarattığı heyecan son aylarda söndü. Elbette, Shiba Inu bir miktar geri dönüş sağladı. Tüm bu gelişmeler sonrasında yatırımcılar dikkatlerini ve paralarını gelecek vadeden dijital tokenlere odaklamanın daha iyi olup olmayacağını merak ediyor.

Bir sonraki Shiba Inu’yu arıyorsanız, bu iki kripto para birimine göz atmak isteyebilirsiniz:

Kadena

Kadena (KDA) hiçbir açıdan Shiba Inu gibi bir memecoin değil. Finansal hizmetler devi JPMorgan ile kökleri düşünüldüğünde bile farklı olduğunu gösterdi. Stuart Popejoy ve Will Martino, 2016’da Kadena’yı piyasaya sürmeden önce JPMorgan’ın ilk Blockchain’ini oluşturdu.

Neden Kadena?

“Bitcoin seviyesinde güvenlik, neredeyse bedava işlem ücretleri, benzersiz verim ve daha akıllı sözleşmeler” sağladığını iddia ediyor. Ve bu sahte değil.

Bitcoin gibi, Kadena’nın Blockchain’i de bir iş kanıtı (PoW) protokolü kullanır. Ancak Kadena’nın benzersiz zincir ağı mimarisi, PoW protokolüyle ilişkili yüksek işlem maliyetlerini ve yavaş işlemeyi önler.

Tüketiciler minimum işlem ücreti alırken, işletmeler Kadena’nın kripto istasyonunu kullanan müşteriler için işlem ücretlerini tamamen ortadan kaldırabilir. Kadena’nın ağ yaklaşımı, saniyede 480.000’e kadar işlem gerçekleştirerek, son derece hızlı işlemeyi de destekler.

Kadena’nın akıllı sözleşmeleri gerçekten rakiplerinden daha mı akıllı?

Evet, en azından önemli boyutta farklı. Kadena’nın programlama dili Pact, geliştiricilerin akıllı sözleşmeler tasarlamasını kolaylaştırır. Ve diğer Blockchain’lerin karşı karşıya kaldığı potansiyel güvenlik açıklarından kaçınmaya yardımcı olarak, hataları otomatik olarak algılar.

Hedera

Hedera’nın yerel HBAR tokeni de dikkat çekiyor. Hedera, Alphabet, Boeing ve IBM dahil olmak üzere 26 büyük kuruluşa aittir ve bu kuruluşlar tarafından yönetiliyor.

Kadena’nın aksine, Hedera’nın ağı bir hisse kanıtı (PoS) protokolü üzerine kuruludur. Bazı PoS Blockchain’lerigüvenlik sorunlarına karşı hassastır. Bununla birlikte, Hedera’nın hashgraph konsensüs yaklaşımı (verileri bloklar yerine bir grafik içinde hashlerde saklar), mümkün olan en yüksek güvenlik seviyesini sunar.

Hedera ayrıca yüksek işlem hızları sağlar, saniyede 10.000’den fazla işlem. İşlem ücretleri çok ucuz, ortalama sadece 0,0001 dolar. Ayrıca, işlem başına yalnızca 0,00017 kilovat saat kullanarak inanılmaz derecede enerji verimlidir. Karşılaştırıldığında, Bitcoin işlem başına yaklaşık 885 kilovat saat kullanır.

Ek bir bonus olarak, Hedera kısa süre önce Akıllı Sözleşmeler 2.0’ı başlattı. Akıllı sözleşmeleri, büyük rakip Blockchain’lerden 10 kat daha hızlıdır.

Tarih tekerrür etmez

Kadena veya Hedera bir sonraki Shiba Inu olabilir mi? Muhtemelen hayır. Shiba Inu’nun sahip olduğu gibi hızla yükselen başka bir kripto para birimi asla olmayabilir.

Ancak hem Kadena hem de Hedera’nın koşacak çok yolu olabilir. Kadena’nın piyasa değeri şu anda 1,3 milyar dolar, Hedera’nın piyasa değeri ise 4,5 milyar dolar civarında. Her ikisi de geliştiricilerin takdir etmesi gereken önemli avantajlar sunar. Daha fazla geliştirici gemiye atlarsa, ilgili belirteçlerinin fiyatları buna göre artacaktır.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin