Vitalik Buterin: “Sektör kesinlikle büyümeye devam ediyor.”
Vitalik Buterin: “Sektör kesinlikle büyümeye devam ediyor.”

Bir sonraki kripto dalgası ne üzerine inşa edilecek? Vitalik Buterin açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçüncü en büyük kripto paranın kurucu ortağı olan Vitalik Buterin, Smart Valor’la yapılan bir röportajda, Ethereum’un evrimi hakkında konuştu. Ayrıca 2019’da kripto para birimi için beklenen bir sonraki büyük dalga hakkında da konuştu.

Vitalik Buterin: “Sektör kesinlikle büyümeye devam ediyor.”

Buterin, sektörün ilerleyişi hakkında konuşarak başladı ve “kesinlikle çok büyüdüğünü” belirtti. 2014’te, sektörü birkaç şirket ve birkaç kişi ile Ethereum ekibinin doldurulduğunu söyledi. Buterin, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Buraya her geldiğimde, sektör kesinlikle büyümeye devam ediyor. Burada tüm farklı üniversitelerde teknoloji ile ilgilenen insanlar var, burada bulunan tüm şirketlerin sayısının ilgisini görüyoruz.

Kurucu ortak, alanın büyük bir ilerlemeye şahit olduğunu ekledi. Ayrıca kripto para birimi sektöründeki düzenleyici ortam hakkında konuştu ve “dostça” düzenlemeleri beklediklerini söyledi. Buterin sözlerine “omuzlarınızda asılı bu tür sorunlardan yokken kesinlikle harika!” cümlelerini ekledi.

Nasdaq Ripple (XRP) ile ortak olabilir mi?

Ethereum XRP’ye ikinci pozisyonunu kaptırdı

Kurucu ortak, tüm kripto paralarının fiyatındaki keskin düşüşlere değindi. Kripto paralar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından bu yana devasa bir düşüş yaşadı ve Ethereum XRP’ye ikinci pozisyonunu bile kaptırdı. Ayrıca, piyasadaki en iyi kripto para birimlerinin çoğu, bu yılın başından bu yana değerlerinin yarısından fazlasını kaybetti. Bununla ilgili olarak Vitalik, sektörün şu anda teknolojinin daha fazla “gerçek uygulama” örneğine ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Buterin, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Temelde, kripto benimsemesinden sonraki dalga gibi, hype temel olarak zaten geldiğinden, hype üzerine inşa edilmeyecek. İnsanlara değer veren şeyler ve gerçekten kullanışlı uygulamalardan geliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin