Cardano yatırımcıları için iyi günler geliyor mu? Merak edilen veriler…

Bir ilk! Cardano akıllı sözleşmesi Python’da…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında zaman zaman yaşanan aksiliklere rağmen, ekipler projelerini geliştirmeye devam ediyor. 2022 yılında bu anlamda en çok öne çıkan para birimi Cardano oldu. Yeni yılda da Cardano akıllı sözleşme öne çıktı.

Cardano (ADA) geliştirici ekibi, en yeni gelişmelerden birinin heyecanını yaşıyor. İlk defa Cardano akıllı sözleşmesi Python programlama dilinde yer alıyor. Yazılmış akıllı sözleşmeler olduğu ortaya çıkmasıyla ekip, teknolojik yeniliğe odaklanıyor.

ImperatorLang adlı projenin arkasındaki geliştirici ekibin 10 Ocak’ta Twitter’da yaptığı açıklamaya göre, özellikle yenilikçi bir Pythonic programlama dili olan Eopsin’de yazılan ilk Cardano akıllı sözleşmesi derlendi ve üretim öncesi test ağında konuşlandırıldı.

Cardano yeni akıllı sözleşmesiyle fiyatında artış görüldü

Geliştiriciler, işlemi 10 Ocak Salı günü gerçekleştirdi. Ekip, Cardano akıllı sözleşmesinin yeni sürümünün bir örneğini ve Python’da hafif bir Cardano kitaplığı olan PyCardano ile entegrasyon planlarını paylaştı.

Bu gelişmelerin ardından gözler ADA coin’e döndü. Cardano, balina birikiminin yeniden başlamasının bir sonucu olarak bu hafta fiyatı %21,63 oranında arttığı için toparlanıyor. Cardano, son 7 günde %21,’lik bir sıçrama görüyor. ADA coin’i, önceki 24 saate göre %2,47 arttı. Cardano, direnç seviyesini geçerek 0.3 USD sınırını geçti. Şu anda 0.3231 USD’den işlem görüyor. 

Cardano akıllı sözleşmesindeki gelişmenin ardından piyasa değerinde de artış oldu. Ekibin olumlu geliştirmesi her şekilde fiyatı etkiledi. Şu an piyasa değeri 11.539 milyar dolar. İşlem hacmi bir önceki güne göre %6,04 arttı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin