featured

Bir iddia Bitcoin’in 40K yolcuğu yapmasına neden oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in fiyatı, artan oynaklığın ortasında psikolojik olarak 40 bin dolar seviyesine geri döndü. Bir iddia üzerine lider kripto para birimi, yeniden önemli destek/direnç bölgesini test etti. Kısa süreli 40K üzerine çıkan BTC yeniden 39.500 dolar seviyelerine indi.

Bitcoin’in fiyatı 1.000 doların üzerinde arttı ve şu anda 40 bin dolarlık önemli psikolojik seviyeye meydan okuyor. Putin’in Ukrayna ile görüşmelerde ilerleme kaydedildiğini iddia ettiğine dair haberler piyasaya hemen yansıdı.

Bitcoin’in fiyatı, son bir saatte %2.2’nin üzerine çıktıktan sonra şu anda 40.000 dolarlık ana psikolojik seviyeyi test ediyor. Bugün 39.000 ve 41.000 dolar arasında bir hareketler beklenebilir. Ancak iddiaların ne kadar doğru olduğu da önemli olduğunu unutmayın.

Artan oynaklık, yalnızca son bir saatte 24 milyon doların üzerinde kaldıraçlı pozisyon piyasadan silinmesine neden oldu. En büyük tek tasfiye emri Bybit’te gerçekleşti ve neredeyse 6 milyon dolar değerinde bir BTC likidite edildi.

İddialar yetkililer tarafından henüz doğrulanmadı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Kremlin ile Ukrayna arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedildiği söylentilileri çoğaldı. Rusya’nın Interfax haber ajansına atıfta bulunan CNBC, Putin’in şunları söylediğini aktardı:

“Tarafımızdan müzakerecilerin bana bildirdiği gibi bazı olumlu gelişmeler var. Bununla birlikte, Rus birliklerinin sözde Kiev yakınlarında yeniden toplandığını ve bazılarının başkenti bastırmak için potansiyel bir baskı öngördüğünü de belirtmekte fayda var.”

Gelen bu haberler neticesinde piyasalarda anlık kıpırdalanmalar yaşandı. Tanınmış kripto yorumcusu ve analisti Adam Cochran, çelişkili sinyaller hakkında şunları söyledi:

“Piyasalar o kadar zayıf ve rahatlamak için o kadar çaresiz ki, Rusya-Ukrayna ihtilafında belirsiz olumlu haberlere doğru ilerliyoruz. Her iki taraf da kötüleşen açıklamalar ve artan eylemler yayınlıyor.”

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin