Yatırımcılar tedirgin: Bitcoin'in oynaklık oranı altcoin'leri aşıyor
Yatırımcılar tedirgin: Bitcoin'in oynaklık oranı altcoin'leri aşıyor

Sektör için yeni bir dönem mi başlıyor? Bir grup finansal kurum yasa koyucular ile görüştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Business Standard’ın yakın zamanda yayınladığı bir rapora göre, bir grup finansal kurum yasa koyucular ve düzenleyicilerle bir araya geldi. Fintech devi Ripple (XRP), diğer birçok startup’ın yanı sıra grubun bir parçasıydı.

Sınır ötesi ödemeler gerçek zamanlı olarak gerçekleştirilecek

Koalisyona “Amerika’nın Internet of Value  Koalisyonu Sağlamak” deniyor.  Grubun misyonu, dijital işlemlerini kaydedebilen sistemlerin birbirine bağlı olduğu finansal hizmetler dünyasında yeni ortaya çıkan teknolojileri takdir etmek. Bu sistemler, bir aracıya ihtiyaç duymadan sınır ötesi ödemelerin gerçek zamanlı olarak gerçekleşmesini sağlayacak.

Koalisyon, Washington DC’de son derece etkili iki partili lobi grubu olan Klein/Johnson Group’tan hizmet alacak. Grup, Washington avukatlarına dijital para birimleri ile ödeme yapmayı planlıyor. Bu hareket, sanal para birimleri ve Blockchain teknolojisi için uygulanması gereken düzenlemeleri anlamaya çalışan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan düzenleme çağrısının ardından geliyor.

Düzenleyiciler ve yasa koyucular, piyasadaki fiyat manipülasyonu konusunda endişeli

Düzenleyiciler, kripto para piyasasındaki fiyat manipülasyonu konusunda endişeli. Bununla birlikte, düzenleyici kurum, sahte ICO’lar ve sanal para birimleriyle ilgili suç faaliyetlerinden endişe duymakta.

Klein/Johnson Group’un kurucu ortağı olan Izzy Klein, koalisyon grubunun kripto paralarla ilgili kararlar alma konusunda düzenleyici kurumlara yardımcı olmayı planladığını söyledi. Dahası fintech firmaları, hükumetin yeniliği teşvik eden ve hızlı bir küresel pazarda rekabeti engellemeyen bir karar almasını sağlamaya çalışıyor.

Sektör için yeni bir dönem mi başlıyor?

Klein/Johnson Group, koalisyondan her ay yaklaşık 25.000 dolar nakit ve 10.000 XRP alacak. Klein, federal lobicilik formundaki ödemeler resmi olarak açıkladığında XRP fiyatını ABD dolarına çevirecek. Ripple Yönetim Kurulu Başkanı Chris Larsen, konuya yönelik şunları söyledi:

Bunun gerçekten karmaşık olduğunu biliyoruz ve ortada çok fazla yanlış bilgi var. İyi haber, DC’de bu konuya çok ilgi duyuyor. Kripto paralara biraz yanaşıyor, ancak riskli olduklarını düşünüyor. Onlara sektörün önemli ve güzel özelliklerini anlatacağız.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin