Ethereum’a değerini veren şey nedir?
Ethereum’a değerini veren şey nedir?

Bir Ethereum kullanıcısı 130 dolarını üç günde 130.000 dolara çevirdi! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Ethereum kullanıcısı, bir Hashmasks dijital sanat koleksiyonunu sadece üç günde 130 dolardan 130.000 dolara çevirdi. Bu %100.000’lik rekor bir kâr anlamına geliyor.

Hashmasks nedir?

Hashmasks, dünyanın dört bir yanından 70’in üzerinde sanatçı tarafından oluşturulan 16.000’den fazla benzersiz dijital portreden oluşan bir dijital sanat koleksiyonudur. Kullanıcılar, Hashmasks resimlerini tutarak günlük olarak NCT’yi (Hashmasks’a özgü olan Name Changing Token) biriktirirler.

Dijital sanat eseri, 16.000 güçlü Hashmask koleksiyonundan ilkiydi (hâlâ satılıyor) ve 28 Şubat’ta 0,1 ETH’ye (sadece 130 dolar) satın alındı. Aşağıdaki resimde fiyatındaki olağanüstü artış görülebiliyor.

Eser 97 Ethereum karşılığında satıldı

Birkaç gün sonra, ürün adı bilinmeyen bir sanatçı tarafından “874C44” takma adıyla 125 ETH veya 166.000 dolar karşılığında listelendi. Bu değerlemenin biraz fazla pahalı olduğu kanıtlandı, ancak satıcı istenen fiyattan yaklaşık 30 ETH indirim yaptığında alıcısını buldu. Yaklaşık 14 saat önce Hashmasks 1, toplam 97 ETH (o sırada 130.000 dolar) karşılığında “Westcoastbill” isimli kullanıcıya satıldı.

https://twitter.com/0xChop/status/1356014387912388608

Westcoastbill, sadece son 24 saat içinde yaklaşık 30 farklı Hashmasks sanat eseri satın almış olan bir Hashmasks meraklısı gibi görünüyor.

Geçen hafta Westcoastbill, “The Day The Internet Fucked Wall Street” isimli bu parça da dahil olmak üzere son derece güncel sanat eserleri satın aldı. Kendisi bu parçayı dört gün önce AlottaMone adlı bir satıcıdan almıştı.

Hashmasks’i farklı kılan nedir?

Gerçek dijital sanat eserinin kendisinin kıtlığının yanı sıra, Hashmasks parçaları da kullanıcıların çalışmalarını adlandırmasına izin veriyor. Bu, Hashmasks’in yerel Name Changing Token’ı aracılığıyla yapılıyor ve sanat eserini Ethereum blockchain üzerinde herkese açık ve tanımlanabilir hale getiriyor.

Sanat eserinin oldukça nadir olmasına ek olarak, Hashmasks sanat eserlerinin isimleri de önemlidir.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin