Kongre, terörün finansmanı konusundaki oturumda kripto ile ilgili bu soruna yanıt arıyor
Kongre, terörün finansmanı konusundaki oturumda kripto ile ilgili bu soruna yanıt arıyor

Bir dev daha kripto alanına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goldman Sachs’ın eski başkan yardımcısı ve Başkan Donald Trump sözcüsü Anthony Scaramucci tarafından kurulan 9,2 milyar dolarlık yatırım şirketi SkyBridge Capital, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Cuma ve Pazartesi günleri yayınlanan dosyalama raporuna göre kripto para birimi alanına yatırım yapmak istiyor.

Dijital varlıklara yönelme

Firma özellikle bir hedge fonu kurmak istiyor. Burada, kurumsal düzeydeki yatırımcılar kripto para birimlerine doğrudan yönelecekler. Firma, dijital varlıklara yönelen şirketlere veya kripto ekosistemini doğrudan destekleyenlere yatırım yapacak.

Diğer taraftan, on yıllık yatırım şirketi sadece Bitcoin’e değil her türden dijital varlığa yönelmeye çalışıyor.

Yatırım stratejisi olarak Bitcoin

Bitcoin tüm kripto para birimleri arasında en istikrarlı ve
likit olanıdır. BTC birkaç kamu firmasının yatırım stratejisinin bir parçasıdır.

Şirket, dijital varlıkları, içsel değeri olmayan, piyasa koşullarının durgun olduğu dönemlerde likiditeye eğilimli olmayan menkul kıymetler olarak tanımlıyor.

Bir mübadele aracı olarak kullanımları dışında, geçmişleri kısadır ve herhangi bir somut emtia, menkul kıymet, sözleşme hakkı veya yükümlülüğe dayanmaz. Ayrıca, kripto para birimleri çoğu hükümetten genel destek alamaz.

Bitcoin, yazı yazılırken 18.250 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Wyoming eyaleti için seçilen Senatör Cynthia Lummis, bir röportajda Bitcoin’in bir değer deposu ve alternatif finansal yatırım olarak öne çıktığını söyledi.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin