Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları
Komisyon almayan Bitcoin ticaret uygulaması rekorları "paramparça" ediyor!

Bir anda 400 dolar artan Bitcoin’de sırada hangi seviyeler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC 11 bin 400 doların üzerinde toparlanmasının ardından 12 bin dolar fiyat etiketi şimdi kartlarda bulunuyor.

Bitcoin yükseliyor

Boğalar 11 bin dolar seviyesini dirençten desteğe çevirmeyi başardıktan sonra Bitcoin fiyatı 11 bin 491 dolara yükseldi.

Cuma günü Bitcoin (BTC) fiyatı nihayet fiyatın son 30 gündür daraldığı simetrik üçgenin üzerine çıkmayı başardı. 11 bin dolar seviyesini günlük kapanışta tuttuktan sonra, fiyat çoklu yüksek hacimli artışlarla 11 bin 448 dolara yükseldi.

Cryptocurrency daily market performance snapshot

8 Ekim’de Micheal van de Poppe, kendi görüşüne göre şunları açıkladı:

“Bitcoin’in fiyatı 11 bin 100-11 bin 300 dolarlık direnç bölgesini aşarsa, 12 bin dolara doğru daha fazla yükseliş beklenebilir. Bu, 11 bin 100 – 11 bin 300 dolar arasındaki alanın, devam etmek için kritik bir bölge olmasını sağlıyor.”

Şu anda fiyat 11.400 doların üzerinde tutunuyor ve BTC’nin %13 düşüşle 9 bin 960 dolara düştüğü 3 Eylül mumunun hemen üstünde olan 11 bin 489 dolarda dirençle karşılaşıyor. Bu seviye, 11 bin 400 dolar – 11 bin 740 dolar arasında değişen VPVR düğümü ile aynı hizada. Ancak boğalar bu direnç kümesini geçebiliyorsa, 12 bin dolar işaretindeki başka bir koşu kartlarda olacak.

BTC/USDT daily chart

Günlük zaman diliminde, göreli güç endeksi yükseliş sinyali olan 65’e yükseldi ve MACD histogramı momentumdaki mevcut artışı açıkça yansıtıyor.

Her zaman olduğu gibi, günlük traderlar hacmi yakından takip etmeli.  Çünkü son 30 gün içindeki volatilite eksikliği, Bitcoin fiyatının sabit kalmasının ve 11 bin doların altına sabitlenmesinin temel nedenidir.

Bitcoin price daily performance

Ethereum (ETH) fiyatı da %3.08 ile 378 dolara yükselen önemli bir azalan trend çizgisini delerek yükseliş eğilimi gösterdi.

Ether/USDT daily chart

En iyi altcoin, 376 dolardan – 389 dolara genişleyen yüksek hacimli bir VPVR düğümünün bulunduğu 375 dolarlık seviyede dirençle karşılaşıyor. Boğalar mevcut ivmeyi koruyabilir ve bu direnç bölgesinden geçebilirse, Ethereum fiyatı 419 dolara yükselebilir.

BTC ve Ethereum yükseldikçe, altcoinlerin çoğu çift haneli kazançlarla aynı şeyi takip etti. Cardano (ADA) %10.19, Chainlink (LINK) %11.4 ve Aave (LEND) %15 arttı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin