Bitcoin bir kez daha 9.400 dolara geldi: Şimdi ne olacak?
Bitcoin bir kez daha 9.400 dolara geldi: Şimdi ne olacak?

Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı geçen hafta çok iyi bir performans göstererek 12 Mart’taki çöküşün yaralarını büyük oranda sarmış olsa da yeni haftanın başlamasıyla bir kez daha 7 bin doların altına düştü. Bir sonraki hedefin 5.000 dolar seviyesi olabileceği söyleniyor.

Yıla son derece olumlu bir başlangıçtan sonra Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, koronavirüs finansal piyasaları etkilediği için felaket bir çöküş yaşadı. Bu esnada BTC 3.800 doları gördü ancak bir ay içinde yine 7.000 doların üstüne çıktı.

Bitcoin 5.400 dolara dek düşebilir

Bununla birlikte Bitcoin, geçen yıl uzun süre işlem gördüğü kilit seviyeyi tutamadı. Boğaların kritik destek seviyesini sürdürememesi, aşağı yönlü hedeflere işaret edebilir.

Önde gelen bir kripto para analistine göre, “bulut” 4 saatlik zaman diliminde direnç haline geldi ve yüksek seviyeleri geri kazanma girişiminden sonra “kırmızıya döndü”.

Bulutun kırmızı olması yükseliş momentumunun aşağı yönlü satış baskısının üstesinden gelemediğine işaret ediyor ve bu da ayıların Bitcoin fiyatının kontrolünü yeniden kazanmasına neden oluyor.

Eğer ek bir problem çıkarsa ve önümüzdeki birkaç gün ila birkaç hafta içinde Bitcoin’i vurursa, bir sonraki mantıksal hedefler 6.400 dolar ve altında da 5.400 dolar olarak düşünülüyor.

bitcoinist

Önemli teknik gösterge Bitcoin için kırmızı alarm verdi! Düşüş sürecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin