Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!
Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!

Bir adam 1 Bitcoin ile dünyayı geziyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rafael, dünyayı dolaşabilmek için 1 Bitcoin kullandı ve bu sayede Eylül 2017’den Eylül 2018’e kadar 18 farklı ülkeye seyahat etti.

Dünyayı 1 Bitcoin ile seyahat eden kişiyle tanışın!

Bu süre zarfında Vitalik Buterin ve John McAfee gibi birkaç tanınmış kişiyle tanıştı. Ayrıca piyasadaki diğer daha az ünlü kripto kişileri ile de görüştü. Aynı zamanda seyahatleri sırasında toplamda yaklaşık 20 röportaj yapabildi.

Seyahat ettiği yıl boyunca sadece bir Bitcoin harcadığından emin oldu ve gecelerinin çoğunu sadece sörf yaparak geçirdi ve gün boyunca indirimli marketlerden alabileceği en ucuz yemeği yedi. Ancak, kriptonun insanları nasıl özgür bırakacağını gösteren yaklaşık 178 saatlik çekim yaptı.

Ayrıca yeni kripto belgeseli de geliyor!

Başlangıç ​​olarak Rafael, bir Bitcoin’i yaklaşık 4.724 dolar karşılığında satın aldı. Bu da Ağustos 2017’de gerçekleşti ve Eylül ayında kripto paranın değeri 3.359’a düştüğü için dehşet verici çöküşü izledi. Ancak piyasa, tarihin en büyük Bitcoin rallisine tanıklık etmeye devam etti ve Bitcoin’in değeri yaklaşık 20.000 dolar oldu.  Rafael, tüm Bitcoin’ini paraya çevirmeye çok yakındı, ama Hong Kong’daki kripto piyasasının gazileriyle konuştuktan sonra rahatladı.

Sonuç olarak, bu durum onu ​​bir yıllık göreceli yoksulluğa sürükledi, ama bu sayede çok fazla insanla iletişim kurarak piyasa hakkında çok fazla bilgi edindi. Rafael seyahatini belgesel filmine dönüştürme konusunda kararlı. Çünkü kripto para piyasası hakkında olumsuz görüşler paylaşan Warren Buffet gibi kişilerin yanıldığını göstermek istiyor.

Rafael, kripto pazarının insanları özgür bıraktığını söylüyor

Rafael, bu kişilerin dünya çapında milyonlarca insana yalan söylediklerini öne sürüyor ve tüm bunları kanıtlayabilecek bir görüntü oluşturdu. Kamboçyalıların Bitcoin’i nasıl kucakladığını ve farklı konut gelişimlerini finanse etmek için kripto parayı nasıl kullandıklarını gösteren görüntüler topladı. Hintlilerin, kripto para piyasasından daha fazla yararlanmak için nasıl çalıştıkları ve Çin’de insanların serbestçe kripto para madenciliği yaptıkları da görüntüler arasında yer alıyor.

Ayrıca belgesel filminde Rafael, Avrupa’da yerleşik girişimcilerin neredeyse her türlü işlem için kripto parayı nasıl kabul ettiklerini de gösteriyor. Rafael, kripto pazarının insanları özgür bıraktığını söylüyor. Bu nedenle tüm bunların insanlarla paylaşıldığından emin olmak için belgesel filminin yayınlanması gerekiyor. Rafael, filmini Amazon anlık videolarında yayınlamayı planlıyor. Bunun ardından Hong Kong Uluslararası Film Festivali’nde gösterilecek. Ancak filmin Tribeca, Berlin Film Festivali ve Toronto Uluslararası Film Festivali’nde de yer almasını istediği için buralara da gidecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin