BinanceWinner
BinanceWinner

BinanceWinner, her ay yüzde 50 kazanç garantisi veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Her ay %50 kazanç garantisi veren BinanceWinner, işi bilen traderlarla kripto para sektöründen kazanç elde etmek isteyen yatırımcıları bir araya getiren bir sistem olarak yayın hayatına başlamış. Biz de sizin için BinanceWinner‘ı inceledik.

BinanceWinner Nedir ?

Öncelikli faaliyeti iyi traderlarla yatırımcıları bir araya getirmek olan, ayrıca özel raporlamalar sunan Binance’a özel bir yazılımdır. Binance‘a özel çünkü sadece Binance’da listelenen kripto paralar için hizmet veriyor.
BinanceWinner’ın Market Cap sayfasına baktığımızda tüm kripto paraları göremiyoruz, sadece Binance’deki kripto paraları görüyoruz. Ya da aynı şekilde etkinlik sayfasına baktığımızda sadece Binance’da bulunan kripto paraların etkinliklerini görüyoruz.
Uygulama böylece Binance kullanıcılarını, büyük karmaşalardan kurtarıyor. Bununla beraber Bollinger, RSI, kapanış istatistikleri gibi birçok veriyi Binance’da tek tek takip etmek yerine toplu bir şekilde takip edebiliyorsunuz.

BinanceWinner, Bitcoin’e aylık %50 kazanç garantisini nasıl veriyor?

BinanceWinner, fiyatları tamamen Binance ile ilerleyen bir borsa kurmuş. Bu adresten kendi sanal borsalarını görebilirsiniz. Her üye olan kullanıcılarına sanal 10 BTC
veriyorlar. Böylelikle her kullanıcıyı bir trader a dönüştürüyorlar. Ayrıca kendi anlaşmalı oldukları traderlar da sistem içerisinde ve sürekli olarak sisteme yeni traderlar ekleniyor.

Peki bu başarılı traderların sistem içerisinde elde ettikleri sanal kazançlar size nasıl para kazandırır ?

– BinanceWinner plus üyeleri aynı Twitter’da olduğu gibi, seçtikleri iyi traderları takibe alabiliyorlar. Takip ettiğiniz trader bir alım yada satım yaptığı anda Telegram uygulaması üzerinden size bu alımı gönderiyor.
Örneğin; Ali, çok iyi bir trader. Arada sırada ufak kayıplar verse de genelde para kazanıyor. Siz Ali kadar iyi değilsiniz, genelde yaptığınız alımlar zararla sonuçlanıyor. Ama Ali gibi alım-satım yapmak istiyorsunuz. İşte burada BinanceWinner devreye giriyor. Siz Ali’yi takip etmeye başlıyorsunuz. Ali bir alım yaptığında bu alım sizin telefonunuza saniyeler içinde geliyor.
Siz Ali’nin aldığını alıyorsunuz. Ali artık  kâr elde ettiğinde alımını satıyor. Alımını sattığı anda size mesaj geliyor. Siz de sattığınızda, aynı Ali kadar başarılı bir trade yapmış oldunuz.
BinanceWinner ayrıca size aylık yüzde 50 BTC kazanç garantisi veriyor. En iyi 20 trader’ın yaptığı işlemi ayda 60 kere, yani ortalama günde 2 kere yaptığınızda en az yüzde %50 BTC sayınızı arttıracağınızın garantisini veriyor.
Yani plus üye olduktan sonraki ay yüzde 40 kazandıysanız ücret iadesi almayı hak ediyorsunuz. Bu kadar yüksek kazanç garantisi piyasanın iyi olduğu dönemler için bile oldukça iyi.
Biz de sistemi mantıklı bulduk. Binance üyelerine yardım etmek isteyen başarılı traderlarla, yatırımcıları bir araya getirmek güzel olmuş. Sıkça sorulan sayfalarında, belli sayıda üyelik alınacağı yazıyor. Önümüzdeki günlerde daha iyi traderların sisteme girişiyle çok daha değerli olabilir.

Projenin detaylarını web sitesinden inceleyebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitterhesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin