Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler
Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler

Binance’ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası Binance, 3,6 milyonun üzerinde BNB tokenini yakarak dolaşımdan yaklaşık 165,8 milyon dolarlık token çıkardı.

Binance en büyük BNB yakımını yaptı

Bu 14. üç aylık BNB token yakımı, borsa tarafından şimdiye kadar gerçekleştirilen en yüksek token yakma işlemi olarak kayıtlara geçti.

Binance, BNB’yi başlattığında arzı azaltmak için 100 milyon BNB (arzının kabaca yarısı) yakmayı taahhüt etti. Borsanın yaktığı miktar, önceki çeyrekte platformdaki ticaret hacmine dayanıyor. Hem BNB sahipleri hem de Binance, token fiyatındaki karşılık gelen artıştan yararlanmaya devam ediyor.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, gelirlerinin çoğunun BNB’de olduğunu belirtti.

Binance, son üç buçuk yılda toplam arzının yaklaşık %13’ünü yaktı. Pazartesi günkü açıklamasında Zhao, bunu yapmanın yaklaşık 27 yıl alacağını, ancak borsanın bu süreci hızlandırmaya çalıştığını söyledi.

Yakım hızı değişebilir

Zhao duyuruda şöyle konuştu:

Tam olarak ne kadar hızlı?  100 emin değiliz. Mevcut hızlandırılmış yanma, 100 milyon BNB’yi bitirmek için yaklaşık 5-8 yıl sürecek. Ancak gelecekte BNB fiyat dalgalanmaları, genel piyasa koşulları ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi faktör hızı değiştirebilir.

Zhao, hızlandırılmış yakma sürecinin bir sonucunun, kullanıcıların artık Binance’in yanmış BNB’ye dayalı olarak gelirini “tersine hesaplayamayacakları” olduğunu da sözlerine ekledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin