featured

Binance’nin yeni özelliği yatırımcıyı nasıl destekleyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde ABD hükümetinin Bitcoin varlıklarını sattığı yönündeki yanlış alarm ciddi düşüşlere neden olmuştu. Ayrıca bu düşüş Binance ekosisteminin borsa tokeni üzerinde de derin bir etki yarattı. Bir noktada BNB, yaklaşık iki ayın en büyük düşüşünü kaydederek 301 dolara geriledi. Kripto para, CoinMarketCap’e göre son 24 saatte yüzde 1,98 düşüşle 305 dolara ulaştığı için kaybettiği zemini geri kazandı. BNB’nin normale dönüşüne yardımcı olan şey ise Binance’in platformda strateji ticaretini geliştirmek için açıkladığı yeni özellik oldu.

Binance Trading Bot özellikleri

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Trading Bots’un lansmanını duyurdu. Bu, geleneksel ticaret stratejilerinden uzaklaşıp otomatik işleme doğru bir geçişin sinyalini verdi. Kripto ticaret botları, kripto para birimlerini doğru zamanda alıp satmanıza yardımcı olan otomatik yazılımlardır. Binance, uygulamasının bir parçası olarak geliştirilen bu botlar, 2-23 Haziran’a kadar kullanıcılara sunulacak işlevleri ile birlikte listeledi.

Ayrıca Binance; “Yeniden Dengeleme Botu” hesabının “Trading Botları” olarak yeniden adlandırılacağını söyledi. Trading Botları altında yeni spot ve vadeli işlem filtreleri oluşturulabiliyor. Ayrıca kullanıcılar; aynı anda vadeli işlem hesapları üzerinden aynı birim üzerinde işlem yaparken Trading Botları hesapları aracılığıyla vadeli işlem filtrelerini çalıştırma seçeneğine de sahip olacaklar. Ek olarak kullanıcılar, BNB bakiyelerini kullandıklarında Trading Bots hesabı için saatlik işlem ücretinden tasarruf edecekler.

Binance zincir üstü aktivite artıyor!

Yeni alım satım özelliğinin duyurulması, BNB zincirinde alım satım faaliyetini hızlandırdı. 10 Mayıs’ta kaydedilen düşüşün ardından günlük aktif kullanıcılar son 24 saat içinde 5 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Kullanıcı sayısındaki artış, zincirde işlenen işlem sayısını yükseltti.

(Kaynak: DeFiLlama)

Artan ağ trafiği, BNB meraklıları için bir sevinç kaynağı olsa da zincirin likiditesi düşmeye devam etti. BNB zincirinde kilitlenen toplam değer (TVL), son 24 saatte  yüzde 3’ten fazla düşerek 5,22 milyar dolara geriledi ve bir ay süren düşüşü genişletti.

(Kaynak: DeFiLlama)

Biance yatırımcısı kötümser!

Zincirdeki geliştirme faaliyeti, haftanın başlarında sert bir düşüş kaydettikten sonra durgun kaldı. Bu durum, zincirdeki geliştirmelerin ertelenebileceğini gösterdiği için endişe verici bir işaretti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bu durum yatırımcıların BNB’de güçlü bir düşüş eğilimi göstermelerine neden oldu. Ancak 10 Mayıs’a kadar durgun olan büyük yatırımcıların elindeki arz, son 24 saatte artış gösterdi.

Kaynak: Santiment

ambcrypto.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin