Binance, spot işlemlerini yaklaşık 3 saat sonra geri açtı!

Binance’ın kripto temizliği sürüyor: İşte yeni delist listesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın bir zamanda uzman ve ekonomistler kripto paralardaki bolluğa dikkat çekmişti. Binlerce projenin olmasına karşın bunların hemen hemen hepsinin yok olacağı düşüncesi bir hayli fazlaydı. Hatta bu konuda piyasada bulunan projelerin yüzde 95’i zamanla gideceği görüşü hakimdi.

2023 yılın girdiğimizde Coinmarketcap kayıtlarına göre piyasada şu an tam olarak 22 binin üzerinde kripto para birimi var. Bu rakam 2021 ve 2022 yılında ciddi bir artış gösterdi. Ancak kaliteli ve iyi bir proje diyebileceğimiz platformlar oldukça az. Hatta en iyiler arasında sorun yaşanları da gördük. Bunun en iyi örneği LUNA oldu.

Tüm bu gelişmeleri düşündüğümüzde borsaların aktif olmayan projeleri delist etmesi aslında yerinde bir karar. Her ne kadar yatırımcı mağdur olsa da borsalar daha büyük mağduriyetler yaşanmaması için kripto para birimlerini delist ediyor.

Binance’ın kripto temizliği

Delist listesini en çok paylaşan ise Binance oldu. 2022 yılının sonlarında delist seçeneğine hız veren lider kripto para borsası Binance, 2023 yılında da kaldığı yerden devam ediyor. Kaldırdığı paritelerin bazıları USDT olması ise dikkat çekici oluyor.

Bugün açıkladığı son delist listesinde ise daha çok farklı işlem çiftleri yer alıyor. Fakat yatırımcının yine de bu projeleri takip edip gelişim ve güncellemelerini öğrenmeleri gerekir. İşte Binance’ın 6 Ocak Cuma günü itibarıyla delist edeceği liste:

  • ALPHA/BNB, ASTR/ETH, CELR/ETH, DAR/ETH, DOT/BIDR, FTM/BIDR, SAND/BIDR, SLP/BIDR
  • APE/GBP, BLZ/ETH, CAKE/GBP, ICX/ETH, SHIB/GBP, ZEN/BNB

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin