Paxos (PAX) uyumlu ve düzenlenmiş bir Stablecoin
Paxos (PAX) uyumlu ve düzenlenmiş bir Stablecoin

Binance’de yeni listelenen Paxos (PAX) tartışma konusu oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stablecoin’ler, düzenlenmiş kripto para birimleri, 1 ABD dolarına eşitleme ve manipülasyonlar derken bir hayli tartışma konusu oldu. Bu tartışmalar devam ederken Cuma günü Binance Stablecoin’lerin bir yenisi olan Paxos (PAX)  tokenini listeleyeceğini açıkladı.

Paxos (PAX) uyumlu ve düzenlenmiş bir Stablecoin

Binance CEO’su Changpeng Zhao, PAX’a için uyumlu ve düzenlenmiş bir Stablecoin olduğu belirterek övgüde bulundu, ancak bu coinin bir dezavantajı var. Araştırmacı John Backus’a göre PAX Stablecoin’i idareye erişim izni veriyor, yani hükümetin bir kimsenin paralarını dondurup yakabileceği anlamına geliyor. PAX’in listelenmesini açıklayan duyurudan sonra Binance CEO’su CZ akıllara soru işaretleri bırakacak şu açıklamayı yaptı:

Kontrolü elinde bulundurulan düzenleyici kurumlar, sadece düzenleyici organlar olarak müdahele edebiliyorlar. Bu yüzden Stablecoin kullanıcıları için geleneksel fiat paralardan çok daha fazla özgürlük sunuyor.

PAX, Binance’de listelenen üçüncü Stablecoin olacak

Backus, hükümetlerin Paxos Trust Company tarafından yayınlanan PAX gibi düzenlenmiş bir Stabilcoin ile ilişkili endişelerini dile getirmeye Twitter üzerinden devam ediyor. PAX, Binance’de listelenen üçüncü Stablecoin olacak. PAX ilk olarak PAX/BTC ve PAX/BNB piyasalarında mevduat açtığı için henüz alım satıma hazır değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin