Binance yarın listeleyeceği FET tokeninden komisyon almayacak
Binance yarın listeleyeceği FET tokeninden komisyon almayacak

Binance’de satışa sunulan Fetch.AI, 10 saniyede tükendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde, Binance Launchpad Fetch.AI tokenlerini (FET) satışa çıkardı. Binance CEO’suna göre, tüm tokenler 10 saniye içinde satıldı. Ancak satışların tamamlanması yaşanan yavaşlama yüzünden 22 saniye sürdü.

https://twitter.com/cz_binance/status/1100034248797343745

Fetch.AI satışa sunulan ikinci token oldu

BitTorrent BTT tokeni satışından sonra Binance Launchpad panelinde gerçekleşen ikinci satış oldu. Daha öncesinde CZ, her şey yolunda giderse satışların bir saniye alacağını belirtti. Sanırım, ikinci lansmanlarıyla bunun doğru olduğunu kanıtladılar.

Fetch.AI (FET) token

Fetch.AI, ekonomik bir İnternet oluşturmak için yapay zeka, makine öğrenmesi, çok ajanlı sistemler ve Blockchain teknolojisinin bir kombinasyonudur. Temelde, dijital veri, donanım, servis, altyapı ve çeşitli sorunlara çözüm bulmak için çalışan kullanıcılara sahip bir platform.

Fetch.AI ekosistemi, smart ledger kendine özgü teknolojisini uygun fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler sunmak için kullanır. Ayrıca,ledger, zaman içinde bilgi biriktirmek için AI kullanan bir sağlık kontrol mekanizması kullanacak.

Fetch.AI’nin temel özellikleri

  • Çok-etmenli sistemlerin uygulanması için dijital altyapı
  • Büyük işlem hacimleri için etkili bir ölçeklendirme mekanizması
  • Sinerjik bilgi işlem, akıllı sözleşmeler, tam sistem özerkliği sağlamak için yapay zeka teknolojisi
  • Dinamik pazarları düzenlemek için ekonomik temel
  • Coğrafi, anlamsal ve karar tabanlı navigasyon problemleri çözümü

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin