Binance'dan Terra Classic'e yeni destek! Fiyat artabilir
Binance'dan Terra Classic'e yeni destek! Fiyat artabilir

Binance’dan Terra Classic’e yeni destek! Fiyat artabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Terra UST Classic’i (USTC) Binance Crypto Loans (kredi platformu) hizmetinde ödünç alınabilir bir varlık olarak ekleyerek Terra Classic için desteğini pekiştirdi. Kullanıcılar, spot ve marjin ticaretinin yanı sıra stake ve para çekme işlemleri için USTC ödünç alabilecekler. USTC fiyatı son 24 saatte %22 ve bir haftada %65 arttı.

Binance, Terra Classic için desteğini genişletiyor

13 Ekim’deki resmi duyuruda Binance, Terra UST Classic’i (USTC) Binance Loans platformunda yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak eklediğini söyledi. Dünyanın en büyük kripto borsası şu anda platformda ödünç alınabilir bir varlık olarak birçok kripto para birimini destekliyor. Listedeki kriptolardan bazıları, USDT, BUSD, BTC, ETH, ADA, DOGE, SHIB ve XRP.

“Binance Loans platformu, desteklenen kripto varlıkları, faiz oranları, teminat varlıkları ve piyasa koşullarına göre maksimum ödünç verilebilir limitler için çok çeşitli seçenekler sunar.”

Binance Loans, kullanıcıların yüksek yıllık getiri elde etmek için spot, marj veya vadeli işlem ticareti ve stake için kripto ödünç almalarına olanak tanır. Böylece, USTC ticareti yapmakla ilgilenen kullanıcılar, spot ve marjin ticareti veya başka amaçlar için ödünç alabilirler. Ancak, kullanıcılar desteklenen diğer kripto varlıklarında teminat göstermelidir.

Terra Classic doğrulayıcısı LUNC DAO, Binance‘in LUNC ekosistemindeki değeri ortaya çıkarmada USTC’nin önemini anladığını söyledi. Terra Classic topluluğundaki diğer kişiler de bu hareketi memnuniyetle karşıladı.

Topluluk LUNC ve USTC’yi canlandırmaya çalışırken Binance, Terra Classic tokenlerini desteklemeye devam ediyor. Terra Rebels, birçok uzmanın ilginç bulduğu canlanma yol haritasını sundu. Ayrıca, bir Terra Classic çekirdek geliştiricisi olan Tobias Andersen, USTC’nin yeniden düzenleme önerisini ortaya koydu. USTC fiyatı şu anda son 24 saatte %2’nin üzerinde artışla 0,0492 dolardan işlem görüyor.

Binance CEO’su “CZ”, Terra Classic topluluğunun yakma planını desteklemesi ve yatırımcıların Terra-LUNA krizi sırasında bazı kayıpları kurtarmasına yardımcı olması için desteğini dile getirdi. Ayrıca, kripto borsası, spot ve marj ticaretinde alım satım ücretlerini yakacağını duyurmasından bu yana yaklaşık 8.5 milyar LUNC tokeni yaktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin