Binance'dan çok önemli hamle: Küresel Danışma Kurulu kurdu!
Binance'dan çok önemli hamle: Küresel Danışma Kurulu kurdu!

Binance’dan çok önemli hamle: Küresel Danışma Kurulu kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası devi Binance, eski hükümet yetkilileri ve finans uzmanlarından oluşan yeni Küresel Danışma Kurulu’nun (GAB) kurulduğunu duyurdu. Küresel Danışma Kurulu’nun hedefi, düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmak. ABD, İngiltere, Fransa, Güney Kore ve diğer ülkelerin eski üst düzey yöneticilerinden oluşan 10 kişilik yönetim kuruluna geçen yıl Binance’e katılan eski ABD Senatörü Max Baucus başkanlık ediyor.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, yeni yönetim kurulunu duyurmak için Perşembe günü bir tweet yayınladı.

“Bu işbirliği, uyumluluk, şeffaflık ve dünyadaki düzenleyicilerle işbirliğine dayalı, güvene dayalı bir ilişki sağlama konusundaki kararlılığımızı vurgulamaktadır.”

Binance önemli bir adım attı!

Düzenleyici ortamda gezinmeye odaklanan bir danışma kurulu, son iki yılda aktif olarak eski kurumsal yetkilileri işe alan Binance için bir trendin doruk noktasıdır. 2021, firmanın birden fazla eski ABD İç Gelir Servisi temsilcisinin yanı sıra eski bir İngiliz düzenleyici ve bir Finans Endüstrisi Düzenleme Kurumu düzenleyicisi işe aldığını gördü.

Düzenlemeye tamamen uyum sağlamak, daha önce düzenleyici önlemlerde daha yavaş olan Binance için bir değişimdir. Raporlar, Zhao’nun 2018’de çalışanlarının kara para aklamayla mücadele ve müşterinizi tanıyın düzenlemelerine uyma ihtiyacı konusundaki endişelerini görmezden geldiğini ve düzenleyicilerle iletişimde şeffaflıktan yoksun olduğunu gösteriyor.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin