Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

Binance yönünü Hindistan ve Endonezya’ya çevirdi: 1,5 milyar kişilik potansiyel

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para borsası Binance, veri toplayıcı CoinMarketCap’in satın alındığını açıkladıktan sonra deyim yerindeyse bir geliştirme çılgınlığına girişti.

CoinMarketCap’in satın alınmasının açıklanmasından sonra kripto para borsası Binance, Hindistan rupisi ve Endonezya rupiahı için P2P ticaret desteği de duyurdu. Bu gelişme, iki ülkenin toplam nüfusu ve kripto para kullanım/adopsiyon potansiyeli göz önüne alındığında son derece önemli bir hamle.

Binance toplam 1,5 milyar nüfuslu Hindistan ve Endonezya’ya yüksek ilgi gösteriyor

P2P platformunda desteklenen fiat para birimleri sayısı 20’ye yükselmiş oldu.

Fiat para birimlerine yapılan bu destek, bu ülkelerde kripto ekonomisinde çok daha büyük bir potansiyel olduğunu gösteriyor. CZ liderliğindeki borsa, özellikle bir süredir Hindistan coğrafyasına yoğun ilgi gösteriyor.

Geçen yıl şirket, Hindistan borsası WazirX’i satın aldı. Yüksek mahkeme kripto ticareti için bankacılık hizmetlerinin kullanımını yasakladığında Hindistan’daki kripto ekonomisine küresel ilgi daha da arttı.

Binance, bu ilgiye sahip tek şirket değil. Bithumb Hindistan’da bir kripto para borsası kurmayı düşünüyor ve Hint Blockchain sistemi için ortaklar arıyor. CZ’nin yanı sıra tüm dünyanın kripto para devleri Hindistan ve Endonezya’daki muazzam potansiyele yüksek ilgi gösteriyor.

coinnounce

14 Nisan Bitcoin analizi: BTC için muhtemel fiyat senaryoları


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin