Binance, yeni hizmetini sadece Türkiye'de başlattı! CZ'den önemli duyuru
Binance, yeni hizmetini sadece Türkiye'de başlattı! CZ'den önemli duyuru

Binance, yeni hizmetini sadece Türkiye’de başlattı! CZ’den önemli duyuru

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, çağrı merkezi hizmetinde yeni bir dönem başlatıyor. Şirket yeni çağrı merkezini şimdilik yalnızca Türkiye’de, Türkçe olarak aktif ettiğini duyurdu.

Paris Blockchain Haftası’nda konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, Türkiye’deki kullanıcılara özel olarak müşteri hizmetlerini pilot aşamada aktif ettiklerini duyurdu. Şimdilik mesajlaşma ile yola çıktıklarını söyleyen CZ ilerleyen dönemde telefonla müşteri hizmetleri desteği sunacaklarını da ifade etti.

Amaç dolandırıcılığın önüne geçmek

Diğer tüm alanlarda olduğu gibi kripto para piyasasında da dolandırıcılık vakaları azımsanmayacak düzeyde. Bunun önüne geçmek isteyen Binance, müşteri hizmetleri üzerinden yapılacak dolandırıcılıkları önlemek adına kullanıcılarla telefondan değil, uygulama üzerinden iletişim kuracak.

Binance’in ilerleyen süreçte tüm ülkelerde müşteri hizmetleri desteği sunacağı açıklanırken pilot aşamada Türkiye’nin seçilmesi dikkat çekti. Hizmetin şimdilik yalnızca VIP müşteriler için geçerli olduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Binance üzerinden ömür boyu geçerli %20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin