Binance’de yeni bir kripto görücüye çıkıyor: Contentos (COS)
Binance’de yeni bir kripto görücüye çıkıyor: Contentos (COS)

Binance yeni bir Stablecoin listeliyor: Paxos (PAX)!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Paxos (PAX) Stablecoin’ini listelediğini bugün duyurdu. PAX/BNB ve PAX/BTC işlem çiftleri ticarete daha sonraki bir tarihte açılacak ve açılıştan önce başka bir duyuru yapılacak.

Paxos (PAX) Stablecoin’i USD ile bire bir eşitlendi

PAX, Paxos Trust Company tarafından desteklenen bir Stablecoin olup, USD ile bire bir eşitlendi. Yani 1 PAX =1 ABD dolarına sabitlenecek şekilde tasarlandı. Fiyat bu orandan saptığında dikkatli olmak gerekir. Kimse 1 dolara 1 dolardan fazla vermek istemez. Ancak bu durum akıllara yine bir Binance listelemesini getirdi. Mayıs ayında bir Stablecoin olan TrueUSD (TUSD)’nin listelenmesini fiyat artışı olmaması için Binance önceden ekleyeceğini duyurdu. Ancak bazı bilinçli olmayan yatırımcılar bunu bir fırsat olarak görüp Binance’de listelenecek kripto paraya önceden yatırım yapmak istedi.

Böyle bir durum olunca beklenmedik şekilde, dolar ile aynı seviyede kalması beklenen TrueUSD, %40’a varan oranlarda değer kazandırdı. Yani 1 ABD dolarına, 1,40 ABD doları ödeyen yatırımcılar oldu. Tüm bu olaylardan sonra Binance, TrueUSD’nin listelenmesini erteledi. Stablecoin’lerin mantığı ani fiyat düşüşlerinden kaçınmak için güvenli bir liman sunmasıdır.

Stablecoin’lerin artış gösterdiği son günlerde birçok sorun ortaya çıktı

Stablecoin’lerin artış gösterdiği son günlerde birçok sorun ortaya çıktı. Özellikle piyasa manipülasyonu yaptığından şüphelenen Tether piyasaya sürdüğü tokenlerin karşılığında bulundurduğu miktarın şüpheli olmasıyla çok fazla eleştiri aldı.

support.binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin