Son dakika: Binance yeni bir müjde verdi! İşte detaylar
Son dakika: Binance yeni bir müjde verdi! İşte detaylar

Son dakika: Binance yeni bir müjde verdi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance kısa süre önce, Avrupa pazarına girmeye devam etti. Son olarak Fransa’da düzenleyici onay aldı. Kripto para borsası Binance, Binance İtalya’yı o ülkedeki finansal aracı listelerini yönetmek için bir düzenleyici kurum olan Organismo Agenti e Mediatori (OAM) ile sanal bir varlık hizmet sağlayıcısı olarak kaydettirdi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao yaptığı açıklama şu şekilde yer alıyor:

“Kripto para birimlerinin ana akım olarak benimsenmesi için net ve etkili düzenleme şarttır.”

CZ ayrıca şunları ekledi:

“İtalya’da tam şeffaflık içinde faaliyet göstermek için gerekli gereklilikleri tanımlama ve kontrol etme çabaları için Ekonomi ve Maliye Bakanlığı’na ve OAM’ye teşekkür ediyoruz.”

Şirket, geçtiğimiz Temmuz ayında mali düzenleyici CONSOB tarafından “yetkisiz/” olarak etiketlenmesinin ardından bir yıl gibi kısa sürede İtalya’da kripto hizmetleri sunabilir. Borsa geçen yıl İtalyan vatandaşlarına türev sunması da engellendi.

Hareket, küresel genişlemesine devam eden Binance’in Fransa’daki AMF ile düzenleyici onayın yanı sıra Bahreyn ve Dubai’deki lisansları almasından haftalar sonra geldi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin