29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte
29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte

Binance yeni bir Bitcoin ve kripto para borsası başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance, ABD birimini başlatıyor. Malta merkezli şirket, Perşembe günü yaptığı açıklamada, BAM Trading Services adı verilen bir şirketle ortaklaşa ABD müşterilerini hedefleyen yeni bir ticaret platformu olan Binance US’yi kurduğunu söyledi. Platform, Binance’in cüzdanını ve uygun motor teknolojilerini kullanırken, BAM tarafından işletilecek.

Binance’den ABDli kullanıcılar için yeni bir Bitcoin ve kripto para borsası

Borsa, lansman için kesin bir zaman çizelgesi sunmadı. Hareket, ABD sakinleri ticaret platformuna erişiyor olmasına rağmen, Binance tarafından ABD pazarına ilk resmi girişi temsil edecek. Bitwise Asset Management’a göre, Binance son 24 saat içinde 250 milyon dolarlık Bitcoin spot işlemi gerçekleştirirken, CoinMarketCap toplamda kripto işlemlerinde 1,7 milyar dolarlık bir rapor verdi. Açıklamada, Binance CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Nihayet Binance US’ı başlatmaya ve Binance.com’un güvenliğini, hızını ve likiditesini Kuzey Amerika’ya getirme konusunda heyecanlıyız. Binance US, yerel ortağımız BAM tarafından yönetilecek ve ABD pazarına tam yasal uyum içinde hizmet verecek.

BAM Trading Services’ın kim olduğu belirsiz.  MSB tescil koşulları uyarınca, şirket yalnızca Kaliforniya’da faaliyet göstermek üzere tescil edilmiş görünüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin