Binance yeni akıllı zincirini tanıttı BNB Chain

Binance yeni akıllı zincirini tanıttı: BNB Chain

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 13 Şubat Pazar günü Binance Smart Chain, Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamıştı. Bugünü işaret eden Binance, yeni bir oluşum içinde olacağını paylaştı. Takipçileri ise 2 günü iple çekti. Binance, bugün yaptığı bir açıklamayla beraber BNB Chain tanıtımı yaptı. Binance Smart Chain, artık tarihe karıştı.

Binance Chain ve Binance Smart Chain, BNB Chain adı altında bir çatı altında toplanmış oldu. 15 Şubat Salı gününden itibaren Binance’ın yeni ağı tescillenmiş oldu. Haberin ardından BNB coin anlık pozitif habere tepki verdi. Son 24 saat içinde ise yüzde 7’den fazla yükseliş yaptı.

Binance ve BNB, 2017 yılında ortaya çıktı. Üç yıl sonra yani 2020’de ise Binance Smart Chain (BSC) tanıtıldı. BSC, yatırımcılar tarafından çabuk kabul gördü ve kullanım oranı ciddi oranda arttı.

Binance ve BNB Smart Chain

Binance büyüdükçe ve güçlendikçe Binance Smart Chain de büyüdü. BSC, halkın alternatif finansal çözümlere ve blok zinciri tarafından desteklenen kullanım durumlarına artan ilgi göstermesiyle DeFi devrimi için zamanında doğdu. Bugün hem Binance hem de BSC, BNB ile bağlı kalmaya devam ediyor.

BNB, BSC ile birlikte kendi yaşayan, nefes alan bir ekosisteme sahiptir. Binance asıl amacı herkesin bir gün BNB’ye sahip olması.

BNB Chain ve daha fazlası

BNB Chain ve daha fazlası

Binance’in ötesinde 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip bir dünyaya geçeceği açıktır. MetaFi de bunun önemli bir parçası ve birlikte çalışabilirliğin hayatı kolaylaştırdığı bir gelecek yaratmaya yardımcı oluyor. BNB Chain’in misyonu, dünyanın paralel sanal ekosistemini güçlendiren altyapıyı inşa etmek.

BNB Chain ile birlikte GameFi, SocialFi ve Metaverse gibi alanlarda da gelişim gösterecek. Bununla beraber BNB yakma oranında yeni bir Bruno Hard Fork sistemi başlayacak.

binance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin