Binance yarın listeleyeceği FET tokeninden komisyon almayacak
Binance yarın listeleyeceği FET tokeninden komisyon almayacak

Binance yarın listeleyeceği FET tokeninden komisyon almayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, 2019/02/28 10:00 AM (UTC) ‘de FET/BNB, FET/BTC ve FET/USDT işlem çiftleri için alım satım açacak. Ayrıca Fetch.AI için Binance trader’lardan komisyon almayacak. Yani FET alım satımları 0 BNB tutarında olacak.

Binance FET satışı 22 saniye sürdü

Binance ayrıca Binance Launchpad’e katılıp FET almayı başaran tüm katılımcılara dağıtımını tamamladı. Satışa katılan kişiler varlıklarını “Dağıtım Geçmişi” sayfasından kontrol edeblirler.

28 Ocak’ta BitTorrent Token’ın başarıyla başlatılmasından sonra, Binance, 1 Şubat’ta Fetch.AI’nin Binance Launchpad’deki ikinci lansman tokeni olacağını açıkladı. Fetch.AI’deki token satışı, BTT tokenlerin satışı sırasında görülen yağmaya benziyordu ve 22 saniyede 6 milyon dolar değerinde satış yapıldı.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin