ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Binance ve WazirX arasındaki savaş kızışıyor: Binance’dan önemli hamle geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen borsalarında sular durulmuyor. Binance ve WazirX arasında anlaşmazlık devam ediyor. İki taraftan gelen açıklamalar sert olurken, Binance attığı adım daha çok konuşuluyor.

Önde gelen kripto para borsası Binance, WazirX’i işleten kuruluş olan Zanmai Labs Private Limited’e karşı alınan son düzenleyici işlemin ardından önemli bir karar aldı. Şirket, Hindistan’ın WazirX’i ile kendisi arasındaki zincir dışı fon transfer kanalını 11 Ağustos’tan itibaren kaldıracak.

Binance yaptığı açıklamada, kullanıcıların Binance ve WazirX arasındaki bakiyeleri yatırmaya ve çekmeye devam edebileceklerini söyledi.

Binance ve Wazirx arasındaki anlaşma son buluyor

Piyasanın bir numaralı borsalarından biri olan Binance Hintli şirket ile ilgili anlaşmalarını durduruyor. Öte yandan Binance, WazirX ile ilgili devam eden konularda Hintli düzenleyicileri destekleyeceğini söyledi.

Hacim olarak Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biri olan WazirX, ekonomik yasaların uygulanmasından ve ekonomik suçla mücadeleden sorumlu olan İcra Direktörlüğü’nün (ED) döviz ihlalleri iddiasıyla ilgili davaları araştırmaya başlamasından bu yana  düzenleyici inceleme altında bulunuyor.

Binance’in WazirX’i 2019’da satın aldığı bildirilen mülkiyet tartışması, Hintli yetkililerin döviz yasalarının olası ihlali iddiasıyla WazirX varlıklarını 8 milyon ABD Doları’nı dondurduğu bildirildikten sonra ortaya çıktı. Binance yaptığı açıklamada, 

“Binance, sektör için toplu olarak küresel bir düzenleyici çerçeve oluşturmaya çalışırken düzenleyiciler, politika yapıcılar ve kanun uygulayıcı toplulukla açık bir diyalog sürdürmeye inanıyor.”

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin