Binance ve Huobi'nin USDT'yi listelemesiyle; Terra (LUNA) fiyatı artmaya devam ediyor!
Binance ve Huobi'nin USDT'yi listelemesiyle; Terra (LUNA) fiyatı artmaya devam ediyor!

Binance ve Huobi’nin USDT’yi listelemesiyle; Terra (LUNA) fiyatı artmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra projesinin ana sabit parası olan UST, işlem hacmine göre önde gelen iki borsa olan Binance ve Huobi’ye entegre edilecek. Bu duyuruların ardından Terra projesinin yönetim varlığı olan LUNA’nın fiyatı, tarihinde ilk kez 100 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı.

Terra projesinden en çok kullanılan stabil coin olan UST, işlem hacmine göre önde gelen iki borsanın platformlarına dahil etmesiyle yeni bir dönüm noktası yaşıyor. Asya borsası olan Huobi, varlığı 23 Aralık tarihinde Öncü Bölgesine dahil edeceğini duyurdu ve yeni para biriminin ticaretini teşvik etmek için platform kullanıcılarına 210.000 UST teklif eden bir yarışma başlattığını duyurdu.

Binance aynı gün stabil coinin listelendiğini ve üç farklı UST ticaret çifti sunacağını kullanıcılara bildirdi. (UST/BTC, UST/BUSD ve UST/USDT) Buna karşılık, Huobi USDT’ye karşı yalnızca bir işlem çiftini onayladığını açıkladı. Haber, Terraform Labs’ın kurucusu ve CEO’su Do Kwon tarafından da olumlu karşılandı ve şu ifadeleri kullandı.

Terra (LUNA) rekor kırmaya devam ediyor!

Terra stabil coinin piyasa değeri, 18 Aralık tarihinde 8.8 milyar dolardan 24 Aralık’ta neredeyse 9.8 milyar dolara çıkarak sadece geçen hafta önemli bir büyüme kaydetti. Binance duyurusunun hemen ardından 200 milyondan fazla UST yayınlandı. Bu, tokenin ihraç dinamiğine göre, LUNA fiyatındaki artışı etkilemiş olabilir.

Terra projesinin tokeni olan LUNA, UST’yi basmak için kullanılır. Daha fazla UST basıldıkça, LUNA arzı daralıyor ve bu da onu daha kıt bir ürün haline getiriyor. Böylece LUNA fiyatı yükseliş yaşıyor.

Listeleme duyurularının ardından LUNA’nın fiyatı olumlu tepki verdi ve 20 Aralık tarihinde kurulan 80 doların biraz üzerinde yakın zamanda kurulan tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı. UST’nin Ethereum teminatlı stabil coini olan DAI’yi en değerli merkezi olmayan sabit para olarak çevirdiği zamandı. LUNA’nın fiyatı, genel kripto para piyasasının toparlanmasının da yardımıyla dün 100,84 dolara ulaştı ve yazım sırasında 95 doların üzerinde yer alıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin